Διαφορα

Επιτυχημένη δράση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την προβολή κρασιών (pics)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Δυναμικό παρόν στη Βιέννη της Αυστρίας  έδωσε η Περιφέρεια και οι  οινοπαραγωγοί της Πελοποννήσου.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την Πρεσβεία και Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στη Βιέννη και τον Ε.Ο.Τ. σχεδίασαν μία δράση προβολής των εξαιρετικών κρασιών της Πελοποννήσου στη Βιέννη, η οποία πραγματοποιήθηκε 7-8 Ιουνίου,  με στόχο την εξωστρέφεια του πλούσιου «Οινοπεδίου» της Πελοποννήσου μέσω των ισχυρών πρεσβευτών μας καθώς και η ανάδειξη του οινοτουρισμού και των μοναδικών εμπειριών που προσφέρουν τα επισκέψιμα οινοποιεία της Πελοποννήσου.

Η πρώτη μέρα της δράσης περιλάμβανε παρουσίαση των οίνων και του τουριστικού προϊόντος. Τοπικοί Sommeliers, υπεύθυνοι προμηθειών σημαντικών εστιατορίων, ξενοδοχείων, καταστημάτων πώλησης, wine bars και wine clubs, γεύτηκαν  τα εξαιρετικά κρασιά μας. 

Τη δεύτερη μέρα, πραγματοποιήθηκε  επίσκεψη  των εκπροσώπων των οινοποιείων και των μονάδων Οινοτουρισμού στο Wachau, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε παρουσίαση  των εξαιρετικών κρασιών μας στην κατοικία της Ελληνίδας  Πρέσβειρας , με προσκεκλημένα επιλεγμένα μέλη της Αυστριακής κοινωνίας και εν δυνάμει αγοραστές.

Η  Ελληνίδα Πρέσβης  ευχαρίστησε προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ.  Άγγελο Χρονά και τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για τη συμβολή τους  καθώς και τους επαγγελματίες οινοποιούς της Πελοποννήσου  που παρουσίασαν το γευστικό τους θησαυρό στην Βιέννη.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.