Διαφορα

Gold & Platinum βραβεία για το Δημοτικό Σχολείο Βυτίνας!

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Στα Education Leaders Awards 2023...

Κορυφαία στιγμή για το Δημοτικό Σχολείο Βυτίνας και επιστέγασμα για μια πολύ παραγωγική περίοδο αποτέλεσαν τα ετήσια βραβεία Education Leaders Awards 2023.

Σε μια λαμπρή Τελετή Απονομής, περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη της εκπαίδευσης, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, για να επικροτήσουν την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εκπαιδευτικών μονάδων και των ίδιων των εκπαιδευτικών στην χώρα μας.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για 8η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events, με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εκπαιδευτικές μονάδες που ξεχώρισαν με τις δραστηριότητές τους και διακρίνονται για την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή. Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής αποτελούν ακαδημαϊκοί και στελέχη της εκπαίδευσης με Πρόεδρο την κα. Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος της Επιτροπής της ΕΕ για το μέλλον του κοινωνικού κράτους – πρ. Επίτροπος ΕΕ – πρ. Υπουργός Παιδείας. Συνολικά, διακρίθηκαν 57 εκπαιδευτικές μονάδες και εκπαιδευτικοί στον Δημόσιο Εκπαιδευτικό Φορέα και 40 εκπαιδευτικές μονάδες, εκπαιδευτικοί και εταιρίες-επιχειρήσεις στον Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Φορέα από ένα ευρύ φάσμα υποψηφιοτήτων πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων. (Δελτίο Τύπου)

Το Δημοτικό Σχολείο Βυτίνας διακρίθηκε για μια ακόμη φορά με το «Gold βραβείο» στην ενότητα «Ρομποτική & AI», για την επιτυχημένη δραστηριοποίηση του Σχολικού Ομίλου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και τη γενικότερη συμβολή του στην προώθηση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας στη σχολική μονάδα. Η υποψηφιότητα του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας, εντυπωσίασε την Κριτική Επιτροπή και απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία στο σύνολο της ενότητας «Εκπαίδευση-τηλεκπαίδευση», κατακτώντας, ταυτόχρονα, το κορυφαίο «Platinum Βραβείο»!

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.