Διαφορα

Το Σάββατο ο 1ος δρόμος Νότιας Κυνουρίας

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Η εκκίνηση θα δοθεί από την κεντρική πλατεία του Κοσμά Αρκαδίας.

Τον 1ο «Δρόμο Νότιας Κυνουρίας» διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Αγώνων Μεγάλων Αποστάσεων «Οι Αθάνατοι» με την υποστήριξη των Τ.Κ. Κοσμά, Πελετών και Πουλίθρων, των Πολιτιστικών Συλλόγων Κοσμά, Πουλίθρων και Πελετών, υπό την αιγίδα του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και της ΔΗΚΕΝΚ.

Το αθλητικό δρώμενο θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 10:00 πμ και η εκκίνηση θα δοθεί από την κεντρική πλατεία του Κοσμά Αρκαδίας. Οι συμμετέχοντες θα διανύσουν 51 χλμ. επί ασφάλτινης διαδρομής για να τερματίσουν στην πλατεία των Πελετών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους, αλλά και να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για το αθλητικό γεγονός μέσω του συνδέσμου https://results.chronolog.gr/ 

Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Τρίτη 21 Νοεμβρίου (12:00 μμ), ενώ δεν θα γίνονται δεκτές εγγραφές κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε όλες τις πληροφορίες

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.