Διαφορα

Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΔΙΕΚ Τρίπολης στο "ΚΑΑ Παλλάδιον"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

 

Στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας που έχει η Διεύθυνση του ΔΙΕΚ με τη Διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης. 

Επίσκεψη στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ πραγματοποίησαν οι σπουδαστές του Τμήματος Φυσικοθεραπείας το Δημόσιου ΙΕΚ Τρίπολης. Η επίσκεψη έγινε τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023.

Δέκα περίπου σπουδαστές του Τμήματος Φυσικοθεραπείας μαζί με την Εκπαιδεύτριά τους Φυσικοθεραπεύτρια κ. Βούλα Τασιγιαννάκη ξεναγήθηκαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλους τους χώρους που γίνονται οι θεραπείες.

Στην αρχή τους σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Τρίπολης καλωσόρισε στο Κέντρο ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ο οποίος τους ενημέρωσε για τη γενικόκερη λειτουργία του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ αλλά και για το γεγονός ότι φέτος το Κέντρο συμπλήρωσε δέκα χρόνια ζωής και προσφοράς στην τοπική κοινωνία. 

Στη συνέχεια η Προϊσταμένη του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Φυσικοθεραπεύτρια κ. Ζωή Σινάνη μίλησε με τους σπουδαστές για τη λειτουργία του Φυσικοθεραπευτηρίου αλλά και τα ειδικά ρομποτικά μηχανήματα που διαθέτει το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης.

Στο τέλος ο Γενικός Διευθυντής του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Αθανάσιος Παπαϊωάννου ευχαρίστησε την Εκπαιδεύτρια και τους σπουδαστές του Δ.Ι.Ε.Κ. Τρίπολης για την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο Κέντρο και τους θύμισε ότι στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που υπάρχει με το Δ.Ι.Ε.Κ. της Τρίπολης μπορούν να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης  και στη συνέχεια να συνεχίσουν την επαγγελματική τους πορεία έχοντας κάνει ένα θετικό ξεκίνημα στην καριέρα τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Τμήμα Εστίασης του Κέντρου είχε ετοιμάσει γλυκίσματα και χυμούς για όλους τους επισκέπτες αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πόσο φιλόξενο είναι το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.