Διαφορα

Τα συλλυπητήρια του Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΕΤ για το θάνατο του Μ. Δημητρόπουλου

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του επιχειρηματία Μανώλη Δημητρόπουλου εξέδωσε η Διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανική Περιοχής Τρίπολης ( ΣΕΒΙΠΕΤ).

Στην ανακοίνωσή της η Διοίκηση του ΣΕΒΙΠΕΤ, που υπογράφει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Νικόλαος Τότσης και η Γεν. Γραμματέας Χριστίνα Σύριου - Παρασκευοπούλου, αναφέρει: Στέλνουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος ο οποίος ήταν μέλος του Συνδέσμου μας και από τους πρώτους επιχειρηματίες που εγκαταστάθηκαν στη ΒΙΠΕ Τρίπολης. Ο Μανώλης Δημητρόπουλος ήταν ένας δυναμικός και δημιουργικός επιχειρηματίας και παράλληλα ένας άξιος οικογενειάρχης. Ήταν πάντα δίπλα στο Σύνδεσμό μας και στήριζε τις προσπάθειες για αναβάθμιση της ΒΙΠΕ Τρίπολης. Ήρεμα και χωρίς τυμπανοκρουσίες άφησε το δικό του αποτύπωμα στη Βιομηχανική μας Περιοχή υλοποιώντας μεγάλα και σημαντικά επιχειρηματικά σχέδια.μαζί με την οικογένειά του. Του ευχόμαστε καλό ταξίδι και καλό παράδεισο. Θα τον θυμόμαστε για πάντα για τον καλό του λόγο, την καλοπροαίρετη  συμβουλή του αλλά και για το απαράμιλλο ήθος του".


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΕΒΙΠΕΤ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΤΣΗΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΥΡΙΟΥ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.