Διαφορα

Συνάντηση εργασίας μεταξύ ΠΟΞ - ΕΟΤ

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

"Οι συντονισμένες δράσεις μεταξύ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος της χώρας" υπογράμμισε ο Κ. Μαρινάκος. 

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 , στα γραφεία της ΠΟΞ στα πλαίσια κοπής πίτας της Ομοσπονδίας, με σκοπό τον προσδιορισμό αποτελεσματικών δράσεων προβολής και προώθησης του τουριστικού προϊόντος κατά το προσεχές διάστημα .

Στις δηλώσεις του ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης εξήρε το ρόλο των ελληνικών ξενοδοχείων ως προς την συμβολή τους διαχρονικά στην εξέλιξη και στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, ενώ παράλληλα υπερθεμάτισε το γεγονός ότι από τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας έως και σήμερα, που διαπιστώνεται μια σημαντική ανάκαμψη του κλάδου, διατηρείται μια σταθερή και ισχυρή συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων για όλα τα ζητήματα.

Η ΠΟΞ και ο ΕΟΤ συντονισμένοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθηση του συνόλου της χώρας, ως εν δυνάμει τουριστικού προορισμού υψηλής ποιότητας, αλλά και την αναγκαιότητα διάχυσης του τουριστικού φαινομένου σε περιοχές με μικρότερο αποτύπωμα τουριστικής ανάπτυξης όπως η ηπειρωτική χώρα και οι ορεινοί προορισμοί

Ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου Καθηγητής κ. Κων/νος Μαρινάκος στην εισήγησή του επεσήμανε την αναγκαιότητα ορθολογικής διαχείρισης των πόρων σε στοχευμένες δράσεις προβολής και προώθησης, με προσανατολισμό στην ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας, στην ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη, στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και στην ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.

(Δελτίο Τύπου) 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.