Διαφορα

Βράβευσε Κεφαλόπουλο η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος

Φωτογραφία: Facebook/Παναγιώτης Μπένος Πρόεδρος Παναρκαδικής

"Θα συνεχίσουμε να ανταμείβουμε και να αναδεικνύουμε καθετί που προβάλλει και κοινωνεί έξωθεν, το  παγκοσμίως αναγνωρισμένο Αρκαδικό Ιδεώδες", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος στο πλαίσιο διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος βάδην, το οποίο διεξήχθη την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 στο Άστρος Κυνουρίας, προέβη στην τιμητική βράβευση του Ομοσπονδιακού Προπονητή βάδην, Ναπολέωντα Κεφαλόπουλου, ο οποίος τιμά με την προσφορά του τόσο τον Ελληνικό Αθλητισμό, όσο και την Αρκαδία, απ' όπου κατάγεται. 

Τον Πρόεδρο Παναγιώτη Μπένο, εκπροσώπησε στη βράβευση ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Β. Κυνουρίας, Ιωάννης Δαλιάνης, ο οποίος είναι και Αντιπρόεδρος Κυνουρίας στην Ομοσπονδία μας. 

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος, εύχεται ολόψυχα στον Ομοσπονδιακό μας Προπονητή, να έχει πάντα επιτυχίες, σε Ελλάδα και εξωτερικό, με το νου και την καρδιά του στην Αρκαδία μας, πηγή αστείρευτης δύναμης και πανανθρώπινων αξιών. 

Ως Φορέας εκπροσώπησης όλων των Αρκάδων, θα συνεχίσουμε να ανταμείβουμε και να αναδεικνύουμε καθετί που προβάλλει και κοινωνεί έξωθεν, το  παγκοσμίως αναγνωρισμένο Αρκαδικό Ιδεώδες.  

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.