Διαφορα

Instagram: Block στα σχόλια;

Σύμφωνα με αναφορά το Instagram σύντομα θα δώσει τη δυνατότητα σε κάποιους και σε διάρκεια μερικών μηνών σε όλους τους χρήστες του να διαχειρίζονται τα σχόλια στα post που ανεβάζουν στο social network.

 

Αυτή η αναφορά έρχεται μετά από τη διάθεση από πλευράς του instagram της διαχείρισης των σχολίων σε εταιρικούς λογαριασμούς, κάτι που τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν μπλοκ σε σχόλια τα οποία περιέχουν λέξεις ή φράσεις προσβλητικές. Το σχέδιο θέλει αυτό το χαρακτηριστικό να γίνει διαθέσιμο αρχικά σε high-profile λογαριασμούς και αργότερα σε όλους τους χρήστες.

 

Οι παραπάνω πληροφορίες έρχονται από την Washington Post και μάλιστα κατάφεραν να πάρουν για αυτές και σχόλιο από την Nicky Jackson Colaco η οποία είναι Head of Public Policy στο Instagram και δήλωσε: Στόχος του Instagram είναι να γίνει φιλικό, διασκεδαστικό και το κυριότερο ένα ασφαλές σημείο για να εκφράζεται κανείς. Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία προσφοράς της παραπάνω λειτουργίας σε λογαριασμούς οι οποίοι δέχονται πολλά σχόλια.

 

Το νέο χαρακτηριστικό θα επιτρέπει στον χρήστη να φιλτράρει τα σχόλια στο thread ενώ θα του δίνει τη δυνατότητα ακόμα και να απενεργοποιήσει πλήρως τα σχόλια σε συγκεκριμένες αναρτήσεις.

instagram-570 

Τechblog.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.