Διαφορα

Ερωτηματολόγιο της ΟΕΒΕ Αρκαδίας για εργαζόμενους και επιχειρήσεις

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ) πραγματοποιεί έρευνα για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των εργαζομένων του νομού μας.

"Στο πλαίσιο της έρευνας για να οργανώσουμε και να υλοποιήσουμε κατάλληλα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης σε ΜΜΕ που να ανταποκρίνονται τόσο στις ανάγκες των επιχειρήσεων (εργαζομένων και εργοδοτών) όσο και στις απαιτήσεις της σύγχρονης επιχειρηματικότητας, δημιουργήσαμε το ακόλουθο ερωτηματολόγιο για να διερευνήσουμε τις εκπαιδευτικές ανάγκες των εργαζομένων και κατ’ επέκταση των επιχειρήσεων της Αρκαδίας:

Το παραπάνω ερωτηματολόγιο που πρόκειται να συμπληρώσετε είναι ανώνυμο και η συμμετοχή σας εθελοντική. Παρακαλούμε να απαντήσετε στις ερωτήσεις, επιλέγοντας κάθε φορά την απάντηση που εκφράζει τα προσωπικά σας βιώματα και τις απόψεις σας, προκειμένου τα συμπεράσματα που θα προκύψουν να είναι έγκυρα και αξιόπιστα.

Όλες οι πληροφορίες που θα δώσετε θα είναι αυστηρά εμπιστευτικές και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και µόνο στο πλαίσιο καταγραφής των εκπαιδευτικών αναγκών του Νομού μας. Ο χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου εκτιμάται ότι θα διαρκέσει περίπου πέντε λεπτά της ώρας. Αν απαιτηθεί οποιαδήποτε διευκρίνιση για την έρευνα και το σκοπό της ή θα θέλατε να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα της μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και το χρόνο που θα διαθέσετε για την απάντηση σας.

Η ομάδα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ). "

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.