Διαφορα

Αυλαία στην Τρίπολη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ταχύτητας

Φωτογραφία: FB/Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής

Το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της αρκαδικής πρωτεύουσας θα φιλοξενήσει τον πρώτο γύρο, το διήμερο 20-21 Απριλίου.

Διοργανωτές είναι τα Σωματεία Αγωνιστικός Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ αυτοκινήτων (ΑΣΙΣΑ) και "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής" (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.). 

Η ειδικά διαμορφωμένη πίστα του Στρατιωτικού Αεροδρομίου, η οποία έχει μήκος 2200 μέτρα, είναι έτοιμη να υποδεχτεί αυτοκίνητα των ομάδων Ν,A,R και R, αυτοκίνητα της Formula Saloon, αυτοκίνητα BTCC-WTCC-GT-RGT, καθώς επίσης και τα «στολίδια» του παρελθόντος, τα Ιστορικά αυτοκίνητα.

Αναφορικά με το πρόγραμμα του αγώνα, το Σάββατο 20 Απριλίου από τις 08:00 έως τις 10:00 θα λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης και στις 10:30 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι ελεύθερες δοκιμές, όπου οι οδηγοί θα πραγματοποιήσουν δύο σκέλη.

Οι χρονομετρημένες δοκιμές θα ξεκινήσουν στις 13:30, με τους οδηγούς να πραγματοποιούν αυτή τη φορά, ένα σκέλος. Την Κυριακή 21 Απριλίου, η «μητέρα των μαχών», ο αγώνας, θα ξεκινήσει στις 11:00.

Η περίοδος δήλωσης συμμετοχής ξεκινάει τη Δευτέρα 8 Απριλίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 23:59. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον εναρκτήριο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, αποκλειστικά μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων στο www.e-omae-epa.gr 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.