Διαφορα

Διήμερο πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στο ΕΚΑΒ Τρίπολης

Απευθυνόταν σε διασώστες και εργαζόμενους υγειονομικούς του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

Στις 13 και 14 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο ΕΚΑΒ Τρίπολης πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης (4η έκδοση) σε 38 διασώστες από όλους τους τομείς του παραρτήματος.

Το πρόγραμμα παρακολούθησαν και εργαζόμενοι υγειονομικοί του Γενικού  Παναρκαδικού  Νοσοκομείου.

✒️Κατά τη διάρκεια του πιστοποιημένου από το ΚΕ.Σ.Υ προγράμματος , οι συμμετέχοντες ολοκλήρωσαν με επιτυχία το σεμινάριο BLS  ERC - European Resuscitation Council  και  #BCon  και είχαν την ευκαιρία να  επικαιροποιησουν γνώσεις και δεξιότητες σε σταθμούς προσομοίωσης.

✒️Ιδιαίτερη χαρά που  οι εκπαιδευτές του παραρτήματος  παλαιοί και δόκιμοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ολοκληρώνοντας ένα απαιτητικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα .

✒️Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευόμενους που έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους,με αδιάκοπη συμμετοχή και εξαιρετική διάθεση.

✒️Θερμές ευχαριστίες   στην Gelly Kanellopoulou  τον Michael Stamatis  και τον Aristogiton Alexandropoulos  που στήριξαν την προσπάθεια.,αλλά και στη διευθύντρια του Σαεκ Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης  ΓΩΓΩ ΜΑΡΓΙΩΛΟΥ  για την παραχώρηση των εκπαιδευτικών χώρων.

Οι παρέες κάνουν την διαφορά και η εκπαίδευση μας κάνει καλύτερους!

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.