Διαφορα

Εργαστήριο για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση στην Τρίπολη

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. 

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων , εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σας προσκαλεί σε workshop, που διοργανώνει σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας , με θέμα τις Δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 Το workshop θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24/04/2024 και ώρα 10:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας , 25ης Μαρτίου & Πανός 21 ,Τρίπολη. Η αίθουσα είναι προσβάσιμη σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα πέραν της γενικής ενημέρωσης, να συνομιλήσουν απευθείας με στελέχη της ΔΕΠ, ώστε να λάβουν εξατομικευμένες απαντήσεις και να επιλύσουν τυχόν απορίες. Δηλώσετε συμμετοχή εδώ, ή στο τηλ. 2710 227141 (κα Ποντίκη Αντωνία)

(Δ.Τ.) 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.