Διαφορα

To Φεστιβάλ "Κερνάμε Ελλάδα" επικοινώνησε ο Γ. Κουλουράς (pics-vd)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Ο Αρκάς πολιτικός επιστήμονας παρουσίασε στο MEGA, στον ΣΚΑΪ και στο OPEN το φεστιβάλ που διεξήχθη στην Αμαλιάδα.

Το τριήμερο 24-25-26 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο της Αμαλιάδας, το Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» και η Αγροτική Έκθεση «Euro Agro Expo 2024».

Το Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα ανανεωμένο με μεγάλες καινοτομίες, έχει στόχο την προώθηση των μοναδικών σε ποιότητα αγροδιατροφικών προϊόντων του τόπου μας και την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας.

Η Αγροτική Έκθεση Euro Agro Expo 2024, είναι ένα κορυφαίο γεγονός στην παρουσίαση αγροτικών, ελαιουργικών μηχανήματων και εργαλείων, σύγχρονων τεχνικών, νέας τεχνολογίας, εξοπλισμού, εφοδίων και γενικότερα προϊόντων και υπηρεσιών από όλο το φάσμα της αγροτικής επιχειρηματικότητας

Τo Φεστιβάλ παρουσίασε στο MEGA, στον ΣΚΑΪ και στο OPEN, στις εκπομπές «Κοινωνία Ώρα Mega», «Σήμερα» και «Ώρα Ελλάδος», ο Αρκάς, πολιτικός επιστήμονας, πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού, Γιώργος Κουλουράς.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.