Διαφορα

Απίστευτο περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά!

Ενα απίστευτο περιστατικό έγινε το πρωί της Κυριακής στο λιμάνι του Πειραιά, εξαιτίας του πανδαιμόνιου που επικράτησε εξαιτίας του απαγορευτικού απόπλου.

Μέσα στο χάος, ένα ζευγάρι που παντρεύεται αύριο στη Σίφνο είδε ξαφνικά τα σχέδιά του να μένουν στον... αέρα. Και αυτό γιατί η νύφη μπήκε στο πλοίο, το οποίο σάλπαρε, αλλά ο γαμπρός δεν πρόλαβε και έμεινε στο λιμάνι με την μέλλουσα πεθερά του!

"Η τροχαία και το λιμενικό είχαν κλείσει τις πύλες του λιμανιού με αποτέλεσμα οι μισοί να μπουν και οι άλλοι να μείνουν έξω", είπε ο γαμπρός της υπόθεσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. "Ο καπετάνιος αποφάσισε να φύγει παρά το απαγορευτικό. Επικράτησε ένα πανδαιμόνιο, σήκωσαν την πόρτα με αποτέλεσμα κάποιοι να πέσουν, κάποιοι να λιποθυμήσουν, στο τέλος πιαστήκαμε στα χέρια με τους ιθύνοντες", είπε ο νεαρός άνδρας για αυτή την απίστευτη υπόθεση.

Μετά από όλα αυτά, η νύφη- που λιποθύμησε όταν είδε τι συνέβη- και κάποιοι από τους συγγενείς του ζευγαριού ταξιδεύουν ήδη για Σίφνο, ενώ ο γαμπρός και οι υπόλοιποι έφυγαν, τελικά, αργότερα από το λιμάνι του Πειραιά.

Imerisia.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.