Διαφορα

Υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ ο Άλις Κούπερ!

Την υποψηφιότητά του ως ανεξάρτητος στις προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσε ο Αμερικανός τραγουδιστής Άλις Κούπερ.

Με σύνθημα "Ένας ταραγμένος άνθρωπος για ταραγμένους καιρούς" ο Αμερικανός ροκ σταρ γνωστοποίησε την υποψηφιότητά τοηυ μέσα από την προσωπική του σελίδα.

 

Μιλά σε όλους όσοι δεν θέλουν να ψηφίσουν την Χίλαρι Κλίντον ή τον Ντόναλτ Τραμπ τονίζοντας πως «αν θέλετε να στηρίξετε μια πλατφόρμα δράσης που πραγματικά μετράει, τότε στηρίξτε τη δικιά μου».

 

Ακόμη δημοσιοποίησε ένα πρόγραμμα δέκα σημείων με τις πολιτικές θέσεις της εκστρατείας του. Ζητάει την επιστροφή του Μπράιαν Τζόνσον στους AC/DC, την κατάργηση μολυβιών και βιβλίων, αλλά και την απαγόρευση των σέλφι.

 

Ακόμη θέλει να μετονομαστεί το Big Ben σε "Big Lemmy" κάνοντας αναφορά στον θάνατο του κατά κόσμον Ιαν Φρέιζερ Κίλμιστερ, τραγουδιστή, μπασίστα και εκ των δημιουργών των Motörhead.

 

Προτείνει την εισαγωγή του Γκράουτσο Μαρξ στο χαρτονόμισμα των 50 δολαριών, αλλά και νέου χαρτονομίσματος των 20 λιρών με τον Πίτερ Σέλερς στην Μεγάλη Βρετανία.

 

Μπορεί να είναι ένα marketing τρικ της δισκογραφικής του ή ένα δικό του αστείο, ωστόσο είναι πειστικός.

 

Η ιστοσελίδα του http://www.votealicecooper.com/

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.