Διαφορα

Συγκλονιστικό video: Μαθητές τραγουδούν έξω από το σπίτι καθηγητή που πάσχει από καρκίνο

Στη ζωή τα πράγματα είναι πολύ απλά... Η Τρίπολη από το Νάσβιλ των Ηνωμένων Πολιτειών απέχει χιλιάδες χιλιόμετρα.


Η σκέψη όλων μας όμως είναι τόσο κοντά, σχεδόν μια ανάσα με αυτά τα παιδιά που διδάσκουν ανθρωπισμό. Ενα βίντεο μόλις 58 δευτερολέπτων κρύβει μέσα του σε τόνους δύναμη ίση με την απόσταση που χωρίζει την πόλη μας, τον νομό μας, την Ελλάδα μας από όσα συνέβησαν στις ΗΠΑ.

Οι περίπου 400 μαθητές από Πρεσβυτεριανή Ακαδημία του Nashville στις ΗΠΑ, ένωσαν τις φωνές τους ώστε να δείξουν την αγάπη τους στον Μπεν Έλις, τον καθηγητή Λατινικών του σχολείου, ο οποίος πάσχει από καρκίνο.

Σε μια αυθόρμητη κίνηση, του τραγούδησαν ύμνους και θρησκευτικά τραγούδια, ώστε να του δώσουν δύναμη στην δύσκολη μάχη του.

Εμφανώς συγκινημένος, δείχνοντας να μην μπορεί να το πιστέψει, ο καθηγητής παρακολουθεί την συγκλονιστική αυτή κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης, τραγουδώντας μαζί με τα παιδιά.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.