Περιεργα

Facebook: Δοκιμάζει δημόσια chat rooms για το Messenger

Με πάνω από 1 δισ. ενεργούς χρήστες το Messenger app είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές. 

Το Facebook θέλει να φέρνει συνεχώς νέα χαρακτηριστικά τόσο για να διατηρήσει την βάση των χρηστών του, αλλά και για να την διευρύνει.

Το Facebook δοκιμάζει public chat rooms για το Messenger σε Αυστραλία και Καναδά. 

Το rooms είναι ένα χαρακτηριστικό σχεδιασμένο να επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν με άλλα άτομα πέρα από τον κύκλο των φίλων τους. Το κίνητρο θα είναι τα κοινά ενδιαφέροντα.

Όπως ανέφερε ο product manager του Facebook, Drew Moxon, το νέο chat feature σχεδιάστηκε για να σε αποτρέψει να γίνεις ενοχλητικός στους φίλους σου για πράγματα που δεν τους ενδιαφέρουν. 

Αν και οι χρήστες του Messenger μπορούν να δημιουργήσουν groups, αυτές είναι ιδιωτικές συνομιλίες μεταξύ φίλων.

Το Rooms βασίζεται σε συζητήσεις επί συγκεκριμένων θεμάτων, όπου οι χρήστες μπορούν να μιλήσουν με άλλα άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα. 

Ωστόσο, η συζήτηση μπορεί να γίνει και ιδιωτική, όπου οι νέοι χρήστες θα πρέπει να εγκριθούν από τον administrator για να συμμετάσχουν.

Το Facebook τελείωσε τις δοκιμές για το νέο χαρακτηριστικό σε Αυστραλία και Καναδά, ενώ δεν έχει ανακοινώσει πότε θα το φέρει επίσημα.

ΠΗΓΗ: techblog.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.