Περιεργα

Της ρούφηξε το αίμα και τον μαχαίρωσε

Mια 19χρονη που φέρεται να άφησε τον φίλο της να της ρουφήξει το αίμα, επειδή ο τελευταίος είχε εμμονή με τους βρικόλακες, κατηγορείται για επίθεση με μαχαίρι εις βάρος του.

 

Ο λόγος για την Victoria Vanatter, από το Springfield στο Missouri, η οποία κρατείται στη φυλακή Green Country με εγγύηση, ύψους 150.000 δολαρίων καθώς βαρύνεται με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής κακοποίησης.

 

Η νεαρή ήθελε να τον μαχαιρώσει από τις 23 Νοεμβρίου όταν μετά από μια συζήτηση που είχαν οι δυο τους για βρικόλακες, η κοπέλα δέχτηκε να της ρουφήξει το αίμα ο φίλος της.

 

Το περιστατικό έφτασε στο δικαστήριο του Springfield όπου σύμφωνα με την δικογραφία, αυτή η κίνηση του συντρόφου της οδήγησε το ζευγάρι σε μια έντονη λογομαχία και λίγο αργότερα η 19χρονη, φέρεται να άρπαξε το μαχαίρι και να επιτέθηκε τουλάχιστον τρεις φορές μ΄ αυτό στον φίλο της.

 

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι αμέσως μετά το συμβάν είδαν στον τοίχο της οικίας τους μία ζωγραφισμένη με αίμα καρδιά και η λέξη «λυπάμαι».

 

Ο σύντροφος της 19χρονης, τα στοιχεία του οποίου δεν αποκαλύπτονται στην έκθεση των αρχών επέζησε από την επίθεση και μάλιστα φέρεται να προσπάθησε να καλύψει τη σύντροφό του, λέγοντας ότι επρόκειτο γι' απλό αυτοτραυματισμό.

 

Η νεαρή εξακολουθεί να παραμένει υπό κράτηση, με την αστυνομία να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για μία κατά συρροήν δολοφόνο.

 

ΠΗΓΗ: cnn.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.