Περιεργα

Φυλάκιση με αναστολή σε 72χρονο Αρκά που δεν ψήφισε Αντετοκούνμπο

Μόνο στεναχώρια προκαλεί η υπόθεση του αδίστακτου Γιακουμή Χ., η οποία απασχολεί τις τελευταίες ώρες το πανελλήνιο.



Ο 72χρονος, ο οποίος διαμένει μόνιμα σε ορεινό χωριό της Αρκαδίας, οδηγήθηκε νωρίς το πρωί στον εισαγγελέα, απολογούμενος για το γεγονός πως δεν είχε ψηφίσει ακόμα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ώστε ο Έλληνας αθλητής να λάβει μέρος στο All Star Game του NBA.



Η κατάθεση του άνδρα συγκλονίζει, αφού όχι μόνο δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες, αντίθετα ισχυρίστηκε πως δεν γνωρίζει καν τον παίκτη και δεν είχε καμία απολύτως πρόθεση να τον ψηφίσει μέχρι τη λήξη της διορίας.

 

Ο εισαγγελέας άκουσε με φρίκη και απορία την κυνική ομολογία του Γιακουμή, αποφασίζοντας να τον τιμωρήσει με απλό πρόστιμο και κάθειρξη ενός έτους με αναστολή, λόγω πρότερου έντιμου βίου, αρκεί ο 72χρονος να ψηφίσει άμεσα τον παίκτη των Μπακς.



«Είναι ντροπή που ο πελάτης μου επέδειξε τέτοια συμπεριφορά και ζητώ ταπεινά συγγνώμη εκ μέρους του. Για να επανορθώσουμε, δεσμευόμαστε ότι θα ψηφίζουμε τον Γιάννη με όλους τους τρόπους κάθε μέρα, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έχω υπερασπιστεί δολοφόνους, βιαστές και ζωόφιλους κι όλοι του είχαν κάποιο ελαφρυντικό. Ο Γιακουμής είναι αδικαιολόγητος. Γιάννης Αντετοκούνμπο, #NBAVote», σχολίασε ο συνήγορος του άνδρα, Αλέξης Κούγιας.



Με λίγες μόλις ώρες να απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, η κυβέρνηση ενημέρωσε πως άνοιξε και το νέο σύστημα του TaxisNet, μέσω του οποίου οι Έλληνες πολίτες θα μπορούν να ψηφίζουν και από εκεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.



Πηγή: tokoulouri.com

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.