Περιεργα

Αχαΐα: "Κυνηγοί" χαλκού άφησαν χωρίς τηλέφωνα ένα ολόκληρο χωριό!

Άρπαξαν 120 μέτρα καλώδιο! Λαμβάνει διαστάσεις το φαινόμενο... Χιλιάδες ευρώ οι ζημιές.

 

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το βράδυ στα Ζαχλωρίτικα Αιγίου, έκοψαν και αφαίρεσαν εκατόν είκοσι μέτρα καλώδιο χαλκού, εξακοσίων  ζευγών που εξυπηρετούσε τις τηλεπικοινωνίες του Δημοτικού Διαμερίσματος Ελαιώνα του Δήμου Αιγιαλείας, με αποτέλεσμα να διακοπούν όλες οι τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες στην περιοχή. 

 

Από έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου εντόπισαν στην περιοχή Σελινούντα το καλώδιο που οι δράστες είχαν αφαιρέσει, το οποίο κατέσχεσαν, προκειμένου να αποδοθεί στον εκπρόσωπο της εταιρείας. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

 

Τα κρούσματα όχι μόνο αυξάνονται αλλά προκαλούν πλέον μεγάλες βλάβες στα δίκτυα επικοινωνίας, ενώ πολλές είναι οι επιχειρήσεις δημόσιες ή ιδιωτικές που μετρουν χιλιάδες ευρώ ζημιά. Οι "κυνηγοί" χαλκού μετά τις εκκλησίες, τις σιδηροδρομικές γραμμές, τα αλεξικέραυνα και τις γεωτρήσεις, "χτυπάνε" μεγάλους "στόχους" για μεγαλύτερη "μπάζα".

 

Πηγή: tempo24.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.