Περιεργα

Διαφορές αντρών και γυναικών μέσα από χιουμοριστικά σκίτσα

Ο 38χρονος σχεδιαστής Yang Liu κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο “Man meets Woman” (εκδ. Taschen) παρουσιάζοντας σε εικονογραφήματα τις βασικές διαφορές μεταξύ αντρών και γυναικών στις σκέψεις, στην συμπεριφορά και στις πράξεις.

 

“Ζούμε σε μια εποχή της συνεχούς κοινωνικής αλλαγής, στην οποία το θέμα των φύλων εξελίσσεται ταχύτατα στη συνείδηση των ανθρώπων”, λέει ο Liu. “Κάθε νέα γενιά αξιολογεί τα πρότυπα που ισχύουν σήμερα.

 

Είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς πολλά από τα κλισέ αντρών και γυναικών έχουν αλλάξει στην καθημερινή μας ζωή και σε ποιο βαθμό διάφορα χαρακτηριστικά που είχαν δοθεί στα δύο φύλα στο παρελθόν εξακολουθούν να ισχύουν στη σημερινή κοινωνία. Πολλά πρότυπα είναι ριζωμένα στην σκέψη μας και δύσκολα θα φύγουν ενώ άλλα είναι ακόμη στη διαδικασία του μετασχηματισμού”, συμπληρώνει.

 

Πώς βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη

Πώς μιλάνε στο τηλέφωνο

Πώς μιλάνε για τις σεξουαλικές τους εμπειρίες

Ο ιδανικός σύντροφος

Πώς ταξιδεύουν

Προτεραιότητα στη σχέση

Το πιο αποτελεσματικό όπλο

Η σιωπή σημαίνει

 

 

Πηγή: perierga.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.