Περιεργα

Σύγκρουση ιστιοφόρου με πλοίο - Ένας τραυματίας

Εγινε στη θαλάσσια περιοχή, νότια του λιμανιού της Πάτρας.Σύμφωνα με το Λιμενικό, μετά τη σύγκρουση των δύο σκαφών, έσπευσαν στη θαλάσσια περιοχή περιπολικό σκάφος του λιμεναρχείου της Πάτρας και ένα αλιευτικό.

Όπως διαπιστώθηκε, στο ιστιοφόρο επέβαιναν τρία άτομα, ένα εκ των οποίων είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης.

Το ιστιοφόρο κατέπλευσε στο λιμάνι της Πάτρας αυτοδυνάμως, ενώ ο τραυματίας διεκομίσθη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, αποχώρησε.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το Λιμενικό, δύο φορτηγά πλοία, το ένα με σημαία Ελλάδας και το άλλο με σημαία Ρωσίας, που έπλεαν στην περιοχή, ενημερώθηκαν να κατευθυνθούν προς το λιμάνι της Πάτρας.

Στα δύο φορτηγά πλοία πρόκειται να διενεργηθεί επιθεώρηση, προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή τους στη σύγκρουση, ενώ στο ιστιοφόρο απαγορεύτηκε ο απόπλους, μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.