Περιεργα

Νομοσχέδιο επιβάλει πρόστιμο στον ανδρικό αυνανισμό!

Η πρόταση αφορά την Πολιτεία του Τέξας στις Ηνωμένες Πολιτείες και προέρχεται από την εκπρόσωπο του Δημοκρατικού κόμματος, κ. Τζέσικα Φάραρ

 

Οπωσδήποτε, η κ. Φάραρ δεν προσδοκά πως η πρότασή της θα γίνει αποδεκτή, ωστόσο, όπως τονίζει η ίδια, η πρόταση νόμου έχει συμβολική σημασία.

 

Ειδικότερα, έχει ως στόχο να δώσει έμφαση στη "σεξιστική" αντιμετώπιση των γυναικών εκ μέρους της συγκεκριμένης Πολιτείας όσον αφορά το δικαίωμά τους στις αμβλώσεις.

 

Η κ. Φάραρ έχει πολλές φορές επισημάνει πως οι Τεξανές αντιμετωπίζουν "εχθρική" συμπεριφορά από τα διοικητικά όργανα, σε θέματα που άπτονται της δημόσια υγείας και δηλώνει πως θα ήθελε να δει πως θα αντιδρούσαν οι άνδρες αν αντιμετώπιζαν παρόμοια συμπεριφορά, εκ μέρους της νομοθεσίας.

 

Πρόσφατη έρευνα, μάλιστα, έδειξε πως ο αριθμός των θανάτων που οφείλονται σε επιπλοκές της εγκυμοσύνης, διπλασιάστηκε από το 2010 έως το 2014 στο Τέξας.

 

Φυσικά, η αντίδραση των Ρεπουμπλικανών, ειδικά των ανδρών, ήταν σαφώς αρνητική και ο παραλληλισμός της έκτρωσης με τον αυνανισμό θεωρήθηκε σημάδι επιλεκτικής άγνοιας..

 

(με στοιχεία από το cnn.com)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.