Περιεργα

Εμαθαν στον σκύλο να ζωγραφίζει και οι πίνακές του έγιναν viral

Ένας σκύλος ράτσας Shiba Inu από την Alberta του Καναδά, έμαθε να ζωγραφίζει αφηρημένη τέχνη και τα έργα του έχουν γίνει ανάρπαστα.

Ο Hunter, όπως λένε οι ιδιοκτήτες του, είναι πανέξυπνος, του αρέσει να παίζει με παζλ και καθαρίζει ο ίδιος τα παιχνίδια του.

Η Denise Lo λοιπόν σκέφτηκε έναν τρόπο να πάει στο επόμενο επίπεδο. Του έμαθε να ζωγραφίζει. "Είχαμε ένα κενό στον τοίχο και ψάχναμε με τι ακριβώς θα τον γεμίσουμε", δήλωσε στην HuffPost o Kenny Au. "Η σύζυγός μου σκέφτηκε πως ο Hunter θα μπορούσε να ζωγραφίσει. Και είμαστε έκπληκτοι από το αποτέλεσμα".

Ο Keeny και η Denise αποφάσισαν να φτιάξουν μια σελίδα στο Instagram με τα έργα του. Και πλέον έχει ξεπεράσει τους 14.000 ακολούθους. Οι χρήστες του Reddit επίσης λάτρεψαν τους πίνακές του.

Οι πίνακές του μετά από την θετική ανταπόκριση, πωλούνται στο διαδίκτυο με τις τιμές να ξεκινούν από τα 38 δολάρια. Επίσης δώρισαν μερικούς στο γειτονικό καταφύγιο ζώων, ώστε να μπορέσουν να κερδίσουν κάποια χρήματα.

 

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.