Περιεργα

Αρκαδία: "Επιστροφή" στον...εμφύλιο πόλεμο!

Στην κεντρική φωτογραφία μπορείτε να δείτε μια αναγγελία μνημοσύνου μ' εμφανείς "πολιτικές" προεκτάσεις

Φαίνεται πως η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Αξιωματικών και Σωμάτων Ασφαλείας δεν έχει ενημερωθεί πως απαγορεύεται στην ημεδαπή η δημόσια χρήση χαρακτηρισμών που υποδαυλίζουν το όποιο μίσος..

Εδώ, έχουμε μια προσπάθεια επαναφοράς του "εμφυλιακού μίσους" με αναφορά σε "αναρχοκουμουνιστές", εννοώντας, βέβαια, τους αντάρτες του ΕΛ.ΑΣ. ή, έστω, όσους εξ αυτών πήραν μέρος στον εμφύλιο πόλεμο. 

Είναι χαρακτηριστικό πως, ακόμα και ο Πρωθυπουργός, κ. Μητσοτάκης, έχει επανειλημμένα δηλώσει πως τέτοιου είδους "αναφορές" μόνο κακό κάνουν, ακόμα και στην ίδια τη Ν.Δ., πέρα από τη διασάλευση της "κοινωνικής ειρήνης".

Από την άλλη, η Ομοσπονδία Αποστράτων έχει, και κατά το παρελθόν, κάνει "επίδειξη" αμετροέπειας, μονομερούς και διαστρεβλωμένης "ανάγνωσης" της Ιστορίας και φανατισμού..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.