Περιεργα

Ένα σπίτι κατεδαφίστηκε λόγω… Google Maps!

Μπορεί το Google Maps να είναι αρκετά αξιόπιστο, ωστόσο σε όλους μας έχει τύχει να μας κατευθύνει σε λάθος σημείο από αυτό που θέλαμε.

 

 

Κάποιοι ιδιοκτήτες σπιτιού στο Τέξας ήταν λίγο πιο άτυχοι και είδαν το σπίτι τους να κατεδαφίζεται κατά λάθος.


Για την ακρίβεια, στο Rowlett του Τέξας, μετά το πέρας του τυφώνα η εταιρεία Billy L. Nabors Demolition, ανέλαβε να γκρεμίσει ένα συγκεκριμένο σπίτι. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας βρήκαν τη διεύθυνση από το Google Maps και ακολουθώντας τις οδηγίες πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους. Βρήκαν το σπίτι που είχε τις ζημιές και το κατεδάφισαν.


Το πρόβλημα όμως είναι ότι γκρέμισαν λάθος σπίτι καθώς το σωστό ήταν στο άλλο τετράγωνο. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού που γκρεμίστηκε κατά λάθος ήταν σε διαδικασία εκτίμησης των ζημιών. Ωστόσο, η εταιρεία δεν απολογήθηκε έριξε το φταίξιμο στο Google Maps και είπε ότι δεν είναι μεγάλο πράγμα.



Πηγή techblog.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.