Περιεργα

Τρίπολη: Το.."δάσος" με τα banners! (photos)

Υπερβάλλων ζήλος διακρίνει την επικοινωνιακή προώθηση του Φεστιβάλ "Arcadian Screenings" που θα διεξαχθεί στην Τρίπολη!

Το Φεστιβάλ- που θα λάβει χώρα από 21 έως 25 Φεβρουαρίου- αφορά τον κινηματογράφο, και ειδικά το ντοκυμαντέρ, διεξάγεται δε εδώ και κάποια χρόνια στην αρκαδική πρωτεύουσα. Συνεπώς, η ύπαρξή του είναι- σχετικά πάντα- γνωστή στους "θιασώτες" των Τεχνών και του Πολιτισμού.

Ωστόσο, φέτος, μάλλον έχει καταλάβει το.."άγχος" τους διοργανωτές για την προσέλευση του κοινού..Αλλιώς, δεν εξηγείται η..."πανδημία" των banners που έχουν "καταλάβει" κεντρικά σημεία της Τρίπολης. Εκτός αν ο στόχος είναι να "πέφτουν" οι Τριπολίτες επάνω σε banner..

Και το πιο εντυπωσιακό: Η Δημοτική Αρχή διαπίστωσε την παραπάνω υπερβολή, όταν αυτή είχε ήδη συντελεστεί. Ήτοι, δίνεται η εικόνα ενός ιδιότυπου μεν, καλλιτεχνικού δε "μπάτε σκύλοι αλέστε"...

Θα λέγαμε πως πρέπει να υφίσταται ένας καλύτερος προγραμματισμός ή μια πιο αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ Δήμου και των εκάστοτε διοργανωτών μιας εκδήλωσης που τελεί υπό την αιγίδα του πρώτου. Ο.."διάβολος", ως γνωστόν, κρύβεται στις λεπτομέρειες.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.