Περιεργα

100 χρόνια: Η ταινία που δεν θα δείτε ποτέ

Ο Τζον Μάλκοβιτς πρωταγωνιστεί σε ταινία που θα παρουσιαστεί (χωρίς όμως να παιχτεί) στις Κάννες. Το φιλμ έχει προγραμματισμένη πρεμιέρα για τις 18 Νοεμβρίου του 2115.

 

Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, 100 χρόνια: Η ταινία που δεν θα δείτε ποτέ. "Louis XIII" είναι ο τίτλος του φιλμ, που σύμφωνα με τους παραγωγούς έχει τοποθετηθεί σε ειδική θυρίδα ασφαλείας, η οποία πρόκειται να ανοίξει αυτόματα όταν συμπληρωθούν 100 χρόνια.

 

Η ταινία του Αμερικανού σκηνοθέτη και σεναριογράφου Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, θα φυλάσσεται στο  "χρηματοκιβώτιο" μέχρι την επίσημη πρεμιέρα της που έχει οριστεί για τις 18 Νοεμβρίου του 2115. Μία ταινία που θέλει να δώσει στις μελλοντικές γενιές μία γεύση από το πώς νομίζουμε ότι θα μοιάζει το μέλλον.

 

"Υπήρξαν πολλές εκδοχές του πώς θα μπορούσαμε να απεικονίσουμε το μέλλον" δήλωσε για την ταινία ο Τζον Μάλκοβιτς. "Ενα απίστευτα high tech, πέρα από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές όραμα για τον κόσμο, με σύνθημα την επιστροφή στη φύση, αλλά και ένα ρετρό μέλλον όπως το είχαν φανταστεί οι πρωτοπόροι της επιστημονικής φαντασίας τις δεκαετίες του 1940 και του 1950", τονίζει ο δημοφιλής πρωταγωνιστής, που έκανε ενδελεχή έρευνα, προκειμένου να φανταστεί τον κόσμο σε 100 χρόνια.

 

Το μόνο που μπορούμε να δούμε είναι το τρέιλερ: 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ροντρίγκεζ χρησιμοποιεί διάφορα τεχνάσματα του μάρκετινγκ για την προώθηση της δουλειάς του. Εξίσου πρωτότυπη τακτική είχε ακολουθήσει και το 2011 με την τελευταία ταινία της κινηματογραφικής σειράς "Μίνι Πράκτορες", τους οποίους συνόδευαν στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες κάρτες με μυρωδιές.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.