Περιεργα

Λάμψη από μετεωρίτη ορατή και στην Αρκαδία!

Εντυπωσιακό και σπάνιο φαινόμενο στον ουρανό της χώρας μας.

Το βράδυ της Τρίτης, 21 Σεπτεμβρίου, μία λάμψη από μετεωρίτη διαπέρασε τον ουρανό της Ελλάδας και τα social media πήραν... φωτιά. Σύμφωνα με το ethnos.gr το ιδιαίτερο και σπάνιο για τη χώρα φαινόμενο δεν άφησε ασυγκίνητους τους Έλληνες χρήστες των μέσων μαζικής δικτύωσης, αφού, από τα χαράματα, βίντεο και εικόνες γέμισαν το διαδίκτυο και όλοι μιλούσαν για την εντυπωσιακή λάμψη στον ουρανό. 

Ένα εντυπωσιακά λαμπρό μετέωρο και συγκεκριμένα μια βολίδα, «έπιασαν» και οι κάμερες του ιστότοπου kopaida στις 23:08 το βράδυ της Τρίτης ενώ πολλές αναφορές θέασης της πτώσης υπήρξαν σε Αττική, Αιτωλοακαρνανία, Αρκαδία και άλλες περιοχές.

 

Μετέωρο χαρακτηρίζεται το φωτεινό φαινόμενο που προκύπτει από την είσοδο ενός στερεού σώματος από το διάστημα στην ατμόσφαιρα της Γης, ενώ μετεωροειδές λέμε το στερεό σώμα από το οποίο προκύπτει το μετέωρο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε περισσότερα

(ΠΗΓΗ-ΦΩΤΟ:Facebook-meteology)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.