Περιεργα

Οι "Θεματοφύλακες του Συντάγματος" συνέλαβαν διευθυντή Γυμνασίου!

Απίστευτο περιστατικό σε σχολείο της Πιερίας. Αμεση παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε γυμνάσιο του Αιγινίου Πιερίας, όπου αρνητές του κορωνοϊού «συνέλαβαν» τον διευθυντή του σχολείου και τον πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού, Αναστάσιος Μανώλας, οι αυτοαποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» πήγαν στο γυμνάσιο Αιγινίου και πέρασαν χειροπέδες στον Γυμνασιάρχη, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και τον πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα. 

"Φτάσαμε στον τέλειο παραλογισμό. Οι παράνομοι να συλλαμβάνουν έναν Έλληνα πολίτη και να τον οδηγούν στον νόμο", σημείωσε. 

Ο γυμνασιάρχης αντιστάθηκε στη σύλληψή του, ενώ οι 10 περίπου «θεματοφύλακες» αφού πήγαν τον διευθυντή του σχολείου στο αστυνομικό τμήμα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην ασφάλεια Κατερίνης.

Μετά τη σύλληψη των αρνητών, ο διευθυντής του γυμνασίου νοσηλεύεται προληπτικά, καθώς υπέστη σοκ, ενώ η πράξη των «Θεματοφυλάκων» έσπειρε μεγάλη οργή στους εκπαιδευτικούς του τοπικού σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν οχλήσεις έξω από το γυμνάσιο από την ίδια ομάδα και είχαν ενημερωθεί σχετικά οι αρμόδιες Αρχές.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με δήλωσή του καταδικάζει το επεισόδιο που σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Πιερίας και απευθύνει αυστηρή προειδοποίηση: "Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι προκλητικές και απαράδεκτες και η Αστυνομία δεν πρέπει να επιτρέψει την επανάληψή τους."  

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.