Περιεργα

Oδηγούσε πάνω από 70 χρόνια χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια!

Όπως ενημέρωσε η αστυνομία ο 84χρονος έβγαινε στους δρόμους από 12 χρονών.

Οδηγός γεννημένος το 1938 είπε στην αστυνομία ότι χρησιμοποιούσε τους δρόμους της Μεγάλης Βρετανίας χωρίς δίπλωμα από την ηλικία των 12 ετών. 

Ο αυτοκινητιστής, ο οποίος σταμάτησε κοντά σε ένα Tesco Extra στο Μπούλγουελ του Νότιγχαμ, αποδείχθηκε ότι δεν είχε άδεια ή ασφάλεια για περισσότερα από 70 χρόνια.

Στο Facebook, η ομάδα της αστυνομίας Μπούλγουελ, Ράιζ Παρκ και Χάιμπουρι Βέιλ είπε ότι ο άγνωστος 84χρονος οδηγός, δεν είχε ποτέ κάποιο ατύχημα ή τρακάρισμα.

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε τι συνέβη… καθώς ο οδηγός, που γεννήθηκε το 1938, είπε ότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια, από τότε που ήταν 12 (ναι δώδεκα) ετών… και κατά κάποιο τρόπο δεν είχε καταφέρει ποτέ να τον σταματήσει η αστυνομία», έγραψε η αρχή.

«Ευτυχώς δεν είχε ποτέ κάποιο ατύχημα, δεν είχε προκαλέσει κάποιον τραυματισμό και δεν έκανε κανέναν να χάσει χρήματα χτυπώντας τον ενώ ήταν ανασφάλιστος.

«Λόγω του αυξημένου αριθμού καμερών ANPR στο Νότιγχαμ, ακόμη και στα μικρά ταξίδια, είναι πιθανό να σας πιάσει μια κάμερα, οπότε βεβαιωθείτε ότι τα έγγραφά σας είναι σε τάξη… γιατί θα σας προλάβει… μια μέρα».

Η συγκεκριμένη υπόθεση και όπως ανέφερε ο Independent, έρχεται στο προσκήνιο και ενώ η αστυνομία του Νοτιγχαμσάιρ κατέγραψε πτώση 7% στην εγκληματικότητα κατά το προηγούμενο έτος έως τον Σεπτέμβριο του 2021.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, η πτώση ήταν πολύ μεγαλύτερη από τον εθνικό μέσο όρο του 1%.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.