Προορισμοι

Οι "Φευγάτοι"... στην Αρκαδία!

Ο Chris Giatrakos και η ομάδα του hexateam γύρισαν ένα καταπληκτικό εναέριο βίντεο, που αναδεικνύει την ποικιλόμορφη ομορφιά της Αρκαδίας!

Όπως περιγράφουν οι ίδιοι για το βίντεο:

 "Από το έναστρο καταφύγιο του Πάρνωνα στις παραλίες του Άστρους και από την ηρεμία της Καστάνιτσας στον ξέφρενο αγώνα downhill στα Άνω Δολιανά, "Οι Φευγάτοι" ταξιδεύουν παρέα σας! 

 "Οι Φευγάτοι" ξεκινάνε το ταξίδι και πάνε Αρκαδία | Μια ημίωρη ευχάριστη και ποιοτική ταξιδιωτική εκπομπή με σκοπό να σας δείξει πως μπορείτε να περάσετε ένα όμορφο διήμερο στην Αρκαδία και τι δραστηριότητες μπορείτε να απολαύσετε. Λίγα λόγια για μας… Είμαστε "Οι Φευγάτοι" όνομα και πράμα, με την καλή έννοια, δεν ξέρω εάν υπάρχει και κακή έννοια στο να είσαι φευγάτος απ’ όλα αυτά που καθημερινά μας κυνηγάνε και μας πνίγουν. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν υπάρχει χρόνος και χρήμα."

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε το βίντεο στο idrones.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.