Προορισμοι

Αρκαδικές παραλίες στις κορυφαίες της Ευρώπης!

Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση για την ποιότητα των υδάτων κολύμβησης σε ολόκληρη την Ευρώπη το 2017, οι παραλίες της Αρκαδίας θεωρούνται απαλλαγμένες από ρύπους επιβλαβείς για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον.

Στο πλαίσιο της αξιολόγησης συλλέχθηκαν αναλύσεις δειγμάτων υδάτων από περισσότερες από 21.000 παράκτιες και εσωτερικές περιοχές κολύμβησης. Τα δείγματα των υδάτων κολύμβησης που συλλέγονται παρακολουθούνται για περιττωματική μόλυνση από λύματα και κτηνοτροφικά απόβλητα.

Οι εξαιρετικής ποιότητας παραλίες της Αρκαδίας είναι οι εξής: Φωκιανός, Πούλιθρα, Γκρίζα Παραλία, Πλάκα Λεωνιδίου, Λάκκος Λεωνιδίου, Θιόπαυστο, Λιβάδι, Σαμπατική, Παραλία Τυρού, Τηγάνι, Μικρή Ρεποντίνα, Αρκαδικό Χωριό, Μελιγού, Ξηροπήγαδο και Ατσίγγανος.

 

ΠΗΓΗ: flynews.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.