Προορισμοι

Προορισμοί για weekend ή μονοήμερες με οινικό ενδιαφέρον!

Μεθυστικές ιδέες σε όλη την ορεινή Ελλάδα που δίνουν προτάσεις για φυσιολατρικές και low budget εκδρομές με φόντο την φύση στα καλύτερά της, φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει η Αρκαδία.

Νεμέα

Ο ξεχωριστός συνδυασμός της οινοποιίας και του σημαντικούς αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Νεμέας κάνουν την περιοχή ιδανική για μια φθινοπωρινή, ακόμη και μονοήμερη εκδρομή, ενώ συνδυάζεται ωραία και με τα ορεινά της Κορινθίας. 

Μαντινεία

Από το βραβευμένο νέο μουσείο της Τεγέας, της σημαντικότερης πόλης της Αρκαδίας στην αρχαιότητα, και το εύφορο οροπέδιο της Μαντίνεια με τα πολυβραβευμένα κρασιά αλλά και αρχαιολογικό ενδιαφέρον, η πύλη της Αρκαδίας έχει το δικό της ενδιαφέρον και αξίζει την προσοχή μας πριν προχωρήσουμε προς το βαρύ πυροβολικό Βυτίνα-Στεμνίτσα-Δημητσάνα. 

 

Δείτε και τους υπόλοιπους προορισμούς ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.