Προορισμοι

Τριήμερη χριστουγεννιάτικη εκδρομή από το ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας διοργανώνει 3ήμερη εκδρομή σε Τρίκαλα, Περτούλι, Καλαμπάκα και Μετέωρα από 14 έως 16 Δεκεμβρίου 2018.

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μας μεταφέρει η τριήμερη εκδρομική εξόρμηση που πραγματοποιεί το γραφείο γενικού τουρισμού (ArcadianTOURS) της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε για τις 14 έως 16 Δεκεμβρίου 2018 στα Τρίκαλα (Μύλος των Ξωτικών),το Περτούλι, την Καλαμπάκα και στα όμορφα Μετέωρα. Το πρόγραμμα για την προγραμματισμένη αυτή εκδρομή έχει ως εξής: Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 θα γίνει η αναχώρηση από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη στις 14:00μ.μ., και μέσω Ε.Ο. Τρίπολης – Αθήνας – Λαμίας και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φτάνουμε στα Τρίκαλα. Στην διαδρομή θα περάσουμε από τα υπέροχα ορεινά παραδοσιακά χωριά. Μέσα από πυκνή βλάστηση και καταπράσινα λιβάδια καταλήγουμε στα ΤΡΙΚΑΛΑ όπου θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο για την παραλαβή δωματίων και τακτοποίηση. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο της Ελλάδας, τον Μύλο των Ξωτικών για να παρακολουθήσουμε τις δωρεάν χριστουγεννιάτικες δράσεις. Βράδυ ελεύθερο.

Διανυκτέρευση

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018: Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε μια όμορφη διαδρομή, όπου θα επισκεφτούμε το ορεινό χωριό που βρίσκεται μέσα στα έλατα, την Ελάτη, το παραμυθένιο και όμορφο χωριό Περτούλι, που αποτελεί το πιο δημοφιλή ορεινό και τουριστικό κέντρο του Νομού Τρικάλων και το Νεραϊδοχώρι. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα καθίσουμε για καφέ και φαγητό και το απόγευμα θα επιστρέψουμε στα Τρίκαλα. Το βράδυ είναι ελεύθερο.

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τα Μετέωρα. Ένα μαγευτικό μέρος, γεμάτο ιστορία στις κορυφές του οποίου ζουν μοναχοί και καλόγριες στα φημισμένα μοναστήρια. Μετά την επίσκεψή μας θα καθίσουμε στην Καλαμπάκα για καφέ και θα επιστρέψουμε το βράδυ στην Τρίπολη.

 

Η τιμή συμμετοχής είναι: 120€ και περιλαμβάνει:

1. Την μετακίνηση με το λεωφορείο Τρίπολη – Τρίκαλα – Περτούλι – Καλαμπάκα – Μετέωρα – Τρίπολη

2. Το κλιματιζόμενο ξενοδοχείο 4* με πρωινό

Προκαταβολή για κρατήσεις θέσεων: 60€

Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις: 2710223614, 2710230140, 6988702352

Γραφείο Επικοινωνίας ArcabianTOURS

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.