Προορισμοι

Το ΚΤΕΛ Αρκαδίας σας πάει Οικονομόπουλο!

Οι εκδρομικές δράσεις που πραγματοποιεί το Γραφείο Γενικού Τουρισμού της ΚΤΕΛ Ν.Αρκαδίας Α.Ε., πέραν του Εξωραϊσμού έχουν και ως σκοπό τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε -από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού- η μετάβαση στο κέντρο στο οποίο τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Αυτό έχει αποφασιστεί για τις 25 Ιανουαρίου 2019 στο Κέντρο Αθηνών.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 25/01/2019 θα γίνει η αναχώρηση από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη στις 10:00 το βράδυ και μέσω Ε.Ο. Τρίπολης – Αθήνας φτάνουμε στο κέντρο διασκέδασης ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ για να διασκεδάσουμε με τον ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ. 

Πρόκειται για το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του φετινού χειμώνα που ξεκίνησε στις 19 Οκτωβρίου με τον Νίκο Οικονομόπουλο να μας υποδέχεται στο Κέντρο Αθηνών με την Josephine, τον Αναστάσιο Ράμμο και τον Στέλιο Λεγάκη. Το Κέντρο Αθηνών έχει εξοπλιστεί με νέο stage καθώς και συστήματα ήχου και φωτισμού τελευταίας τεχνολογίας για να μας προσφέρει μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία.

Στις 4:30 το πρωί θα αναχωρήσουμε από το νυχτερινό κέντρο για να επιστρέψουμε στην Τρίπολη. 

 

Η Τιμή συμμετοχής είναι 55€ και περιλαμβάνει: 

1. Την μετακίνηση με το λεωφορείο Τρίπολη – Αθήνα – Τρίπολη

2. Την φιάλη ανά τέσσερα (4) άτομα 

 

Προκαταβολή για κρατήσεις θέσεων: 30€

Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις: 2710 223614, 2710 230140, 6988 010000

 

Γραφείου Τύπου – Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.