Προορισμοι

Προτάσεις για πρωτοχρονιάτικο ταξίδι στην Ευρώπη

Αν υπάρχει μια εποχή του χρόνου για την οποία θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Ευρώπη βάζει τα γιορτινά της, αυτή είναι σίγουρα η εποχή των Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς.

Σε κανένα άλλο σημείο του κόσμου δεν γιορτάζονται αυτές οι μέρες τόσο ζεστά και παραδοσιακά όσο σε πόλεις όπως την Βιέννη, την Βουδαπέστη, την Πράγα και το Παρίσι, μεταξύ άλλων. 

Αυτή την εποχή άλλωστε, τα χιονισμένα δρομάκια με τις παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες αγορές δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που θα ταίριαζε σε ένα παραμύθι του Πόλ Έβανς.

Αλλά και για τους μη "παραδοσιακούς" οι οποίοι αναζητούν καλοκαιρινές θερμοκρασίες και μια βουτιά στην θάλασσα, η Ευρώπη έχει να προσφέρει μέρη όπως τους Κανάριους νήσους με νησιά σαν την Τενερίφη, τη Λανσαρότε, την Φουρτεβεντούρα και τη Γκραν Κανάρια τα οποία με θερμοκρασίες γύρω στους 25-32 βαθμούς αναμένεται να γίνουν για άλλη μια χρονιά "καταφύγιο" για τους λάτρεις του ήλιου και της πασίγνωστης καλοκαιρινής κουζίνας των Καναρίων νήσων.

Όπως σαφώς βλέπετε η Ευρώπη ακόμα και την Πρωτοχρονιά έχει να προσφέρει πολλές διαφορετικές προτάσεις για να εκπληρώσει τις επιθυμίες ακόμα και των πιο απαιτητικών.

Προτάσεις για το κατάλληλο ταξίδι για σας έτσι ώστε και αυτές οι γιορτές να σας μείνουν αξέχαστες, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

 

Πηγή:  paradiestravel.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.