Σαν Σημερα: Προσωπα

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Μπραντ Πιτ

Φωτογραφία: sansimera.gr

Ο Μπραντ Πιτ είναι από τα «καυτά» ονόματα του σύγχρονου αμερικανικού κινηματογράφου και ένας από τους πιο καλοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Με ελκυστικό παρουσιαστικό, ξανθό μαλλί, θεληματικό πηγούνι και βαθυγάλανα μάτια, είναι το αντικείμενο του πόθου για εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο και βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο όχι μόνο για τις επιδόσεις του στην μεγάλη οθόνη αλλά και για την προσωπική του ζωή, που περιλαμβάνει αναρίθμητες κατακτήσεις και δύο γάμους με τις ηθοποιούς Τζένιφερ Άνιστον και Αντζελίνα Τζολί και δεκάδες κατακτήσεις. Κινηματογραφικά, έχει ένα πρόσωπο που «γράφει» στην μεγάλη οθόνη και την ικανότητα να υποδύεται αντισυμβατικούς χαρακτήρες - κωμικούς και δραματικούς.

Στο ενεργητικό του έχει 2 Όσκαρ, ένα Β’ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Μια φορά κι έναν καιρό στο Χόλιγουντ» και ένα ως παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών με την δική του εταιρεία στην οποία επενδύει μεγάλο μέρος των υψηλών εσόδων του.

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.