Διαφορα - To know us better

Η μόδα έχει τη δική της... ιστορία!

 

Έχει γραφτεί, ότι το στυλ είναι ο τρόπος να δηλώνεις το ποιος είσαι, χωρίς να χρειαστεί να πεις κουβέντα. Το ντύσιμο είναι ο βασικός κορμός αυτού του συνδυασμού πραγμάτων που ονομάζουμε στυλ. Στην Τρίπολη, το ανδρικό και παιδικό ντύσιμο, έχει τη… δική του ιστορία, στο "INTRO (Storia Di Moda)"!

 

Συναντήσαμε τον Γιάννη Μπουρτσουκλή, ιδιοκτήτη του "INTRO" και  τον πλέον ειδικό στο κομμάτι της ανδρικής αλλά και παιδικής ένδυσης στην πόλη. Από το 2000 ξεκίνησε η ενασχόλησή του με το συγκεκριμένο κομμάτι και από το 2010 και μετά, δημιουργήθηκε το κατάστημα "ΙΝΤRO" που ξεκίνησε να κάνει παραγωγές των ρούχων στην Ιταλία.

 

Στην Τρίπολη, οι άντρες άργησαν να εξοικειωθούν με τα στοιχεία της Ιταλικής μόδας. Με το πέρασμα του χρόνου, τα πράγματα άλλαξαν και τα… νεανικά κοινά  μεταξύ 17 και 27, φαίνεται πως χαζεύουν τα περιοδικά μόδας, τολμούν να φορέσουν παπιγιόν (το οποίο, παρεμπιπτόντως, δεν το φοράνε μόνο τα γκαρσόνια) και να επιλέγουν ακόμα και καπέλα κασκέτα για να συμπληρώσουν το look τους.

 

 

 Ο άντρας του 2015, ντύνεται πολύ πιο ελεύθερα, με ένα μπλουζάκι ή πουκάμισο και ένα στενό παντελόνι. Στο επίσημο ντύσιμο, οι γραμμές στο κουστούμι είναι πιο λιτές, με ένα μαντηλάκι να το συμπληρώνει.

 

Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά και φυσικά τα must have για ένα ολοκληρωμένο σύνολο, θα τα βρείτε στο ΙΝΤRO!

 

 

Οι … μπουμπούδες και οι μπόμπιρες, όμως δεν μένουν παραπονεμένοι! Στο παιδικό τμήμα του καταστήματος, μία γκάμα ρούχων, καλύπτει τις… ανάγκες των μικρών μας φίλων, από την πρωινή βόλτα, το σχολείο, μέχρι την πιο επίσημη εμφάνιση του!

 

 

Παιδιά, ηλικίας 0 – 16 ετών μπορούν να ντυθούν και φυσικά να ξεχωρίσουν, με γνωστές Ελληνικές και Ιταλικές εταιρίες όπως τις: Bobobli, Ballon, Bimbalina,KateMack– Biscotti, WoolooMook κ.α.

 

Όλοι έχουν δικαίωμα στη μόδα! Όλα κι όλα! Μοναδικά σύνολα, που – πείτε αλήθεια – θα τα φορούσατε κι εσείς, αν υπήρχαν στο νούμερό σας! Μπαμπάδες, μαμάδες, νονοί , θείες και λοιποί συγγενείς, βρίσκονται μπροστά σε φοβερά διλήμματα… (Για τις ιδιαίτερες εμφανίσεις, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!).

 

 

Η εμφάνιση των παιδιών σας ολοκληρώνεται με υποδήματα εταιριών: Pablosky - Umi- Superga Nike –S.Oliver που είναι γνωστές για την υψηλή ποιότητα των δερμάτων τους αλλά και τα ιδιαίτερα σχέδιά τους… 

 

 

Στο αντρικό τμήμα του καταστήματος, υπάρχουν ρούχα για αγόρια κάθε ηλικίας και κάθε στυλ. Για τους έφηβους (από 16 ετών μέχρι τους… αιώνιους)  θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε από… πάνω μέχρι κάτω !

 

 

Παράλληλα,  η αποκλειστική συνεργασία του ΙΝΤRO Storia Di Moda με πολλές εταιρίες, σας προσφέρει μια ιδιαίτερη γκάμα επιλογών!  T-Shirt, πουκάμισα, ζακέτες, παπούτσια και πολλά άλλα τα δοκιμάζετε, τα θαυμάζετε, τα αγοράζετε και απολαμβάνετε μία δόση ιταλικής φινέτσας!

 

 

Εξάλλου,  η ευτυχία κρύβεται στα απλά. Ίσως να κρύβεται και στα ρούχα και τα παπούτσια… Σου δίνουν άλλον αέρα βρε παιδί μου!

 

 

Με τη βοήθεια του Χάρη, που εργάζεται στο κατάστημα από την πρώτη μέρα κι άνετα θα επέλεγα για προσωπικό στυλίστα,  ντυθήκαμε, ποζάραμε και ζήσαμε λιγάκι το μύθο μας. Φόρεσα το πουκάμισό μου, το μπλε το παντελόνι μου το υφασμάτινο, ένα φινετσάτο ζευγάρι παπούτσια και με τις υποδείξεις του Φίλιππου, άρχισα τις πόζες!

 

 

Και για πιο… γιορτινές εμφανίσεις και για τις ανάγκες των κοινωνικών περιστάσεων, στον επάνω όροφο της επιχείρησης απλώνεται ένας κόσμος κομψότητας.

 

 

Κοστούμια που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους ακριβούς οίκους μόδας, σχεδιασμένα και ραμμένα στην Ιταλία. Την ανδρική εμφάνιση, συμπληρώνουν αρμονικά αξεσουάρ όπως: ζώνες, παπούτσια, γραβάτες, παπιγιόν και μανικετόκουμπα, που αναδεικνύουν τον τύπο σας και κάνουν όλα τα βλέμματα να "πέφτουν" πάνω σας!

 

 

Πήγαμε σε πιο… γκράντε εμφανίσεις στη συνέχεια. Ένα εκπληκτικό γαλάζιο κουστούμι, με καφέ αξεσουάρ, ένα σκουρόχρωμο παπιγιόν και ψαρωτικό …ύφος είναι αρκετά για να βγάλετε το μοντέλο που κρύβεται μέσα σας.

 

 

Δε λέω, θα με κέρδιζε το μόντελινγκ, αλλά δυστυχώς, με κέρδισαν περισσότερο οι πατάτες οι τηγανιτές. Και σε κάθε επιλογή, υπάρχει το ανάλογο αντίτιμο…

 

 

To INTRO, γράφει τη δική του ιστορία μόδας, με τους πελάτες (μικρούς και μεγάλους) να έχουν εξέχουσα θέση σε αυτό. Στο κατάστημα παρέχονται υπηρεσίες ραφείου για όσους ανήκουν στο πελατολόγιο του καταστήματος, που μπορούν να μεταποιήσουν είτε ρούχα που αγοράζουν από το κατάστημα είτε δικά τους.

 

 

Επιπλέον, υπάρχει ειδική κάρτα μέλους, με την οποία τα μέλη του "INTRO" απολαμβάνουν ιδιαίτερα προνόμια! Με την κάρτα μέλους, έχετε έκπτωση με κάθε αγορά σας, ύψους -20%, όλο το χρόνο και στο ανδρικό και στο παιδικό ρούχο και παπούτσι!

 

 

Το αντρικό και παιδικό ντύσιμο είναι... ΙΝΤRO και είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας, της άψογης εξυπηρέτησης και των προσιτών τιμών! Γνωρίστε το και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αγορών...

 

 

Α! Και να θυμάστε πάντα το εξής: "η ζωή είναι πολύ μικρή για να φοράμε βαρετά ρούχα"…

 

 

 

Επισκεφτήκαμε το κατάστημα:

"INTRO (Storia Di Moda)"

Εθνομαρτύρων 3, Τρίπολη

Τηλ: 2710 230481

Facebook:  Intro Storia Di Moda

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.