Διαφορα - To know us better

Κάνε ντόρο... για ένα δώρο από τον "ΓΕΡΜΑΝΟ"!

Στην εποχή της τεχνολογίας που διανύουμε, με τις ραγδαίες της αλλαγές, υπάρχει ένα κατάστημα που παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να “είστε μέσα” σε όλα! Στην Τρίπολη (αλλά και σε όλη την Ελλάδα), προϊόντα αλλά και τεχνολογικές υπηρεσίες ταυτίζονται με ένα όνομα: “ΓΕΡΜΑΝΟΣ”.

 

Πολύ πριν τα smart phones γίνουν προέκταση του χεριού μας και πριν μάθουμε να προφέρουμε τις λέξεις “tablet” και “android” (τώρα βέβαια τα λέμε καλύτερα κι από τους ίδιους τους κατασκευαστές),  κάπου το 1980, ιδρύεται από τον Πάνο Γερμανό από της Μηλιές Ηλείας, το πρώτο κατάστημα "Γερμανός" στην Εμμανουήλ Μπενάκη, στο κέντρο της Αθήνας. 

 

 

Η μεγάλη επιτυχία, οδηγεί στην δημιουργία του δικτύου καταστημάτων, με την Τρίπολη να έχει το 7ο κατά σειρά υποκατάστημα στην Ελλάδα.

 

 

 

Από τις μπαταρίες, που ήταν και το κύριο προϊόν του τότε καταστήματος, η τεχνολογία έκανε και κάνει άλματα προόδου, που σταθερά ακολουθούν οι καταναλωτές.

 

 

Από τα πρώτα κινητά με κεραία μέχρι τα έξυπνα ρολόγια και άλλα gadgets, η πόλη μας ξέρει ότι σε αυτό το κατάστημα με το εξυπηρετικό προσωπικό μπορεί να μάθει όλα όσα αφορούν ​σ​τον κόσμο της επικοινωνίας και όχι μόνο… 

 

 

Στο πρόσφατα ανακαινισμένο κατάστημα της Τρίπολης που επισκεφτήκαμε, δεν μπορούσαμε να μην φάμε κανα μισάωρο, χαζεύοντας το “Apple iPhone 6 Plus ” ή το “Samsung Galaxy S6 Edge”  σα​ ​ν​α μην υπάρχει αύριο...

 

 

Ειδικά δε το Iphone​ 6S PLUS ​που θα είναι και το δώρο του Arcadia938.gr για έναν τυχερό ακροατή, δε χορταίνεται με τίποτα... Σας το δίνουμε και σε χρυσό χρωματάκι για πολύ γκράντε εμφανίσεις κι επειδή εγώ δεν μπορώ να συμμετάσχω στο διαγωνισμό, έχω σκάσει και το δηλώνω…

 

 

 Στο κομμάτι των υπολογιστών η ποικιλία είναι μεγάλη και θα το επιβεβαιώσετε με μία επίσκεψή σας το κατάστημα εκατό τοις εκατό! 

 

 

O Γιάννης μου έδειξε μια γκάμα που θα καλύψει και τον πιο απαιτητικό, σε ένα προϊόν που φαίνεται πως κερδίζει έδαφος ανάμεσα στους μικρούς μας φίλους, καθιστώντας το πολυεργαλείο και ως μία νέου τύπου παιχνιδομηχανή. 

 

 

Και μιλώντας για παιχνιδομηχανές, ας υποκλιθούμε στη βασίλισσα… Η κονσόλα για την οποία γίνεται σφαγή, και το Νο1 Πρωτοχρονιάτικο δώρο για το παιδί, τον φίλο, το σύντροφο, ή τον συντάκτη αυτού του άρθρου, είναι το "PlayStation 4"! 

 

 

 

 Η συσκευή που μπορείτε να παίξετε κάθε λογής παιχνίδι (με πρώτα στη λίστα όσα αφορούν ​σ​τη στρογγυλή θεά)​,​ ​"​εγγυάται υψηλές επιδόσεις χάρη στον πανίσχυρο επεξεργαστή AMD "Jaguar" με τους οκτώ x86-64 πυρήνες, τη μνήμη συστήματος RAM 8GB GDDR5 και την κορυφαία μονάδα επεξεργασίας γραφικών (GPU) νέας γενιάς AMD Radeon, με συνολικά 1.84 Teraflops επεξεργαστικής ισχύος”. Για όποιον δεν κατάλαβε, εγώ μόλις υποκλίθηκα στο copy paste… 

 

 

Τι μου άρεσε εμένα και θέλω να δώσ​ε​τε βάση; Μα φυσικά αυτό το μοναδικό tablet "Lenovo IdeaPad Yoga 13" που κάτι το συνηθισμένο, το λιτό και το ταπεινό δεν το λες… Διότι, φίλες και φίλοι, με ένα "τσουπ" ξεχνάτε την οθόνη αφής, και με το πληκτρολόγιο που διαθέτει, όπως μου εξήγησε η Μαριγούλα, γίνεται και υπολογιστής! 

 

 

Νέα τάση στο εξωτερικό και σίγουρα θα γίνει και στη χώρα μας​,​είναι τα έξυπνα ρολόγια! Διαθέτουν από τη δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο μέχρι αισθητήρα καρδιακών παλμών, κι όλα αυτά ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα εφαρμογών. Δε θα βλέπετε την... ώρα να το αποκτήσετε σας πληροφορώ! 

 

 

Αποφάσισα να δοκιμαστώ και στον τομέα των πωλήσεων. Γιατί αυτή τη στήλη έτσι την λατρέψαμε την πρώτη σεζόν κι έτσι θα συνεχίσει… Φόρεσα την μπλούζα μου, έκατσα στο ταμείο, βοήθησα και τους συναδέλφους μου όσο μπορούσα και οι καταναλωτές έφευγαν ικανοποιημένοι και με χαμόγελο, όπως πάντα…

 

 

 

Αλλά εγώ, επειδή σας καταλαβαίνω, και επειδή είμαστε στην τριετία των selfies, της “αυτοαπεικόνισης” δηλαδή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τόσα τηλέφωνα εκεί μέσα, δε θα βγάζαμε και μία με το σελφομπάστουνο; (όχι, που θα τους άφηνα στην ησυχία τους).

 

 

Κι όχι μόνο τη βγάλαμε τη selfie,  αλλά και την τυπώσαμε κι όλας στο ειδικό "κιόσκι" που διαθέτει ο "ΓΕΡΜΑΝΟΣ"  και έτσι μπορείτε να κορνιζάρετε όποια φωτογραφία έχετε στο κινητό ή σε οποιαδήποτε άλλ​η συμβατή συσκευή​,​ή να τις αποθηκεύσετε σε CD ROM.

 

 

Και για να έχετε πάντα την αγαπημένη σας φωτογραφία μαζί σας, υπάρχει η υπηρεσία GTatoo! Βρείτε την εικόνα που θα θέλατε να αποτυπωθεί στη συσκευή σας, και με τη βοήθεια του προσωπικού, την "χτυπάτε" σαν... τατουάζ, σε θήκη για το Smartphone ή το Tablet σας.

 

 

 

Επιπλέον, οι άνθρωποι στο Δίκτυο Καταστημάτων "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας  προσφέρουν  υπηρεσίες και προγράμματα COSMOTE και ΟΤΕ σε κινητή, σταθερή τηλεφωνία και Internet.

 

 

Με τη μεγαλύτερη γκάμα συσκευών και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, ψηφιακά προϊόντα, προϊόντα gaming, αναλώσιμα και μοναδικές after sales υπηρεσίες, ο "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" είναι το σημείο αναφοράς και στην πόλη μας για να είστε "in" σε ό,τι αφορά ​σ​την τεχνολογία!

 

 

 

Επισκεφτήκαμε την επιχείρηση:

"ΓΕΡΜΑΝΟΣ"

Εθνικής Αντιστάσεως 51, Τρίπολη

Τηλ.: 2710238668

Website: www.germanos.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.