Διαφορα - To know us better

"ΑΣΤΕΡΑΣ" κομπλέ με.... κίτρινο και μπλε!

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ένα κατάστημα στην Τρίπολη, που είναι λιγάκι πιο λαμπερό από τα υπόλοιπα. Tο μέρος, όπου όλοι μπορούν να πάρουν λίγη από την αστερόσκονη του Αστέρα Τρίπολης και να γίνουν κομμάτι της αρκαδικής ομάδας. Όλα αυτά κι άλλα πολλά, τα ζήσαμε με μία επίσκεψη στο Star Store.

 

Θα μου επιτρέψετε να αρχίσω με ένα μικρό flashback.  Ήταν το 1931 που η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, με σήμα της ένα αστέρι και “ντυμένη” με μπλε και κίτρινο, αναγνωρίστηκε από το Πρωτοδικείο της Τρίπολης. Πέρασε πολλά στάδια, βίωσε αλλαγές κι άλλες τόσες αλλαγές και στο τέλος έγινε η ομάδα που όλοι αγαπάμε…

 

 

Τη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, υπογράφουν ο Δημήτρης Μπάκος και ο Γιάννης Καϋμενάκης που έφτασαν τον Αστέρα εκεί που κανείς μας δεν φανταζόταν, αλλά εκεί που κάθε αστέρι πρέπει να βρίσκεται. Στην κορυφή!

 

 

Το 2007, ο Αστέρας Τρίπολης αγωνίζεται στη Super League (και σήμερα μετρά 9 χρόνια σερί στην μεγάλη κατηγορία). Παράλληλα, βγάζει διαβατήριο, παίζει στο Europa League και η πρωτεύουσα της Αρκαδίας, καλείται να φιλοξενήσει ομάδες όπως η Tottenham Hotspur, η Besiktas JK και η FK Partizan. Κι όλα αυτά είναι μόνο η αρχή…

 

 

Με αυτή την ομάδα, εμάς τους Αρκάδες κι όχι μόνο, μας συνδέουν συγκινήσεις, χαρές, αγωνίες, απογοητεύσεις (ευτυχώς λίγες), γήπεδα, φωνές, κερκίδες και βαθμολογίες...

 

 

Ο Αστέρας Τρίπολης, έγινε ο… "Αστέρας μας" και ένα κομμάτι του, το μοιράζεται μαζί με αυτούς που τον αγαπούν, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 67 και στην επίσημη boutique του, το Star Store!

 

 

Το 2014, η μπουτίκ άνοιξε την πόρτα της για το κοινό της πόλης. Η σύγχρονη ματιά του αρχιτέκτονα, Μιχάλη Παπαϊωάννου, οδήγησε στη δημιουργία ενός χώρου σύγχρονου, λειτουργικού, εντυπωσιακού, μα πάνω απ’ όλα… Αστεριανού!

 

 

Η Χριστίνα Λυμπεροπούλου, εργάζεται στο Star Store από την πρώτη μέρα λειτουργίας του και όπως ανέφερε και η ίδια για την boutique, "είναι κάτι το καινούργιο". "Όπως κι ο Αστέρας άλλωστε", θα συμπληρώσει στη συνέχεια. 

 

 

Οι εμφανίσεις παικτών είναι το νούμερο ένα προϊόν σε πωλήσεις στο Star Store, με  τους φίλους της ομάδας (κάθε ηλικίας) να επιλέγουν να ντυθούν με τη φανέλα της ομάδας και να πάνε στο γήπεδο ή να παίξουν μπάλα με τους φίλους τους. Και η νέα γενιά, να ξέρετε πως είναι πολύ τυχερή γιατί εμείς τον Αστέρα τον… ανακαλύψαμε μεγάλοι και τέτοιες ευκαιρίες δεν είχαμε!

 

 

Αν είστε casual τύποι, τότε ανάμεσα στα προϊόντα με το σήμα του Αστέρα, θα αγαπήσετε τα jackets που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας.

 

 

Ευκολοφόρετα και τα μπουφάν της boutique, που δεν σε προστατεύουν από το πολικό ψύχος της Τρίπολης μόνο, αλλά συμπληρώνουν και στο στυλ σου, εντός ή εκτός γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". 

 

 

Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια υπάρχουν σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων ενώ με τον ειδικό χλοοτάπητα στο κατάστημα, μπορείτε να τσεκάρετε ποιο σας ταιριάζει για το… καλύτερό σας γκολ!

 

 

Και όπως τα χαζεύαμε όλα αυτά, τσουπ, εμφανίζεται και ο Γιώργος Ζησόπουλος, που η εμφάνιση με το όνομά του βρίσκεται στην κορυφή της λίστας προτιμήσεων, για να πιάσουμε μία συζήτηση περί… φανέλας! 

 

 

Στην κορυφή στη λίστα προτιμήσεων βρίσκεται η φανέλα με το όνομα του Ζησόπουλου, ενώ από τις 3 φετινές εμφανίσεις ο ίδιος προτιμά τη λαχανί!

 

 

Πώς θα σχεδίαζε την επόμενη φανέλα του Αστέρα; Με κίτρινο και μπλε φυσικά, αλλά και με ένα γραφικό με το αστέρι της ομάδας αποτυπωμένο σε όλη την μπλούζα... Καθόλου άσχημη ιδέα. Ακούτε εσείς εκεί στη NIKE;  Eγώ πάντως, εκμεταλλεύτηκα στο έπακρο την ευκαιρία να γίνω παίκτης για μία μέρα (όχι που θα άφηνα) και να ιδρώσω τη φανέλα (και καλά). Αυτός δεν είναι και ο σκοπός που οι εμφανίσεις διατίθενται για το κοινό; 

 

 

Βγάλαμε και μία φωτογραφία όλοι μαζί, για να μείνει στην αιωνιότητα η στιγμή αυτή. Ο Ζησόπουλος ακόμα γελάει με αυτό που είδε...

 

 

Επιπλέον, στο Star Store, με τη βοήθεια της Χριστίνας που χειρίζεται και την πρέσα (παρακαλώ πολύ) μπορείτε να επιλέξετε το όνομα του παίκτη που σας κάνει γκελ και να τον τιμήσετε...

 

 

Οι εκπτώσεις μια χαρά θα σας κάτσουν σε εσάς τους συλλέκτες προϊόντων της ομάδας καθώς στην boutique του Αστέρα Τρίπολης θα βρείτε όλα τα επίσημα λάβαρα, κασκόλ κ.α. από τη συμμετοχή μας στο Europa League. Λίγα έχουν μείνει παιδιά, όποιος προλάβει , πρόλαβε!

 

Θέλετε να κάνετε ένα δώρο γενεθλίων, και δεν ξέρετε τι; Εδώ είμαι εγώ, για να σας προτείνω παντός τύπου προϊόντα, από κούπες για να πίνετε το καφεδάκι σας μέχρι θήκες κινητού!

 

 

Και για εσάς που δε βλέπετε την ώρα να ξεκινήσουν οι αγώνες κάθε Σουκού, σας έχω φοβερό ντιζαϊνάτο ρολόι! Στο σημείο αυτό, να το γράψω δημόσια μπας και εισακουστώ κάποια στιγμή, να δηλώσω στους ανθρώπους του "Αρκαδία 938" ότι το ρολόι μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ! Το ΡΟΛΟΙ! (Νομίζω έγινα σαφής...)

 

 

Φεύγοντας, η γλυκύτατη και εξυπηρετική Χριστίνα μας ενημέρωσε και για την νέα εταιρεία τηλεφωνίας "ΑSTERAS MOBILE" που προσφέρει πολύ οικονομικά πακέτα για να μην ανοίγετε το φάκελο με το λογαριασμό και βλέπετε άλλα αστεράκια! (Περισσότερες πληροφορίες στο Star Store).

 

Όλα τα προϊόντα φυσικά που διατίθενται στο κατάστημα μπορείτε να τα αγοράσετε και διαδικτυακά στο www.starstore.gr και να έρθουν στο σπίτι σας εύκολα και γρήγορα!

 

 

Η αλήθεια πάντως είναι ότι το Star Store, είναι το σημείο αναφοράς για την ομάδα της πόλης μας που μας κάνει περήφανους και το ότι βρίσκεται στο κέντρο της είναι μια καλή αφορμή για να το επισκεφτείτε (αν και πιστεύω πως το έχετε κάνει ήδη). Ο Αστέρας είναι... η Τρίπολη, και σας περιμένει στο επίσημο κατάστημα του για να δείξετε την αγάπη σας και αυτός να σας χαρίσει λίγη από τη λάμψη του...

 

 

Επισκεφτήκαμε το κατάστημα:

"STAR STORE"

Εθνικής Αντιστάσεως 67, Τρίπολη

Website & Online Shop: www.starstore.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.