Διαφορα - To know us better

Νέα μεγάλη διάκριση για το εστιατόριο Εstella

Μέσα σε υπέρλαμπρη ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε ο Πανελλαδικός θεσμός βραβείων ποιότητας & γεύσης Estiatoria.gr Premium Awards 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 04 Μαρτίου 2019.

Ως το κορυφαίο εστιατόριο της Ελλάδας στην κατηγορία "Σύγχρονη Μεσογειακή Κουζίνα" για το 2019 βραβεύτηκε τo εστιατόριο Estella Mediterranean Cuisine στο Παράλιο Άστρος, υπό την καθοδήγηση των chef Ηλία Κόσσυβα και Γιάννη Τρυποσκούφη.

Πιο συγκεκριμένα, απέσπασε την κορυφαία διάκριση Gold Award of Quality & Taste 2019, από τον πανελλαδικό θεσμό βραβείων των Estiatoria.gr Premium Awards. στην κατηγορία ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ.

Πρόκειται για τον καθιερωμένο θεσμό κριτικής γεύσης, από σημαντικούς ανθρώπους της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής, καθώς καλούνται να επιβραβεύσουν τα εστιατόρια που ξεχωρίζουν ,που αναδεικνύουν την ελληνική κουζίνα και τις ελληνικές πρώτες ύλες σε κάθε τους ευφάνταστη γευστική πρόταση και  που με τη λειτουργία τους προάγουν την ελληνική φιλοξενία και τον τουρισμό. Το Παράλιο Άστρος και η Αρκαδία γενικότερα, μέσω του Estella, ξεχώρισαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις των κριτών, χάρη στην ποιότητα πρώτων υλών, στην μαγειρική τεχνική-επιδεξιότητα των  σεφ, στην αρμονία και ισορροπία γεύσεων, στα πρωτότυπα υλικά ,αλλά και την επιχειρηματική κίνηση που εν μέσω οικονομικής κρίσης κατάφερε να κρατήσει την ποιότητα  και τον φιλόξενο χαρακτήρα της.

Ο κ. Κατσής Δημήτρης ιδιοκτήτης του Estella, δήλωσε σχετικά με την διάκριση: «Είναι τεράστια η χαρά μας που στα 3 χρόνια λειτουργίας του εστιατορίου μας , αναγνωρίστηκε η δουλειά μας μέσα από αυτό το βραβείο και μάλιστα από κορυφαίους επαγγελματίες της ελληνικής γαστρονομίας. Αυτή η νέα διάκριση αποτελεί την επιβράβευση της  απόφασής μας να στραφούμε  στην παραδοσιακή αλλά και σύγχρονη δημιουργική κουζίνα, η οποία βασίζεται στα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Αρκαδικής γης αλλά και στον πλούτο των παραδοσιακών συνταγών του τόπου μας. Επενδύσαμε στον παράγοντα άνθρωπο, στην Ελληνική φιλοξενία και τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά.  Ταυτόχρονα, επιβραβεύει την πρωτοβουλία μας  για επένδυση στην υψηλή γαστρονομία και στο «δυνατό» γαστρονομικό τουρισμό, καθώς το Παράλιο Άστρος με το νέο του λιμάνι, μας παρέχει αυτή τη δυνατότητα πλέον. Ο γαστρονομικός τουρισμός είναι η νέα ανερχόμενη τάση και για την χώρα μας προκειμένου να διεκδικήσει ακόμα καλύτερη θέση στη διεθνή ποιοτική τουριστική πραγματικότητα».

 

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την υπέρλαμπρη βραδιά στο estella.com.gr.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.