Διαφορα - To know us better

Το πρώτο Virtual Reality ήρθε στην Τρίπολη! 

Το Inspot δίνει για πρώτη φορά την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους, να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας!

Δεν είναι μακριά, το έχεις δίπλα σου, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης! Μπορείς κι εσύ να δεις τον "τεχνητό κόσμο" με Virtual Reality. Δοκίμασέ το!

Εκτός της VR τεχνολογίας, το Inspot είναι ένας χώρος Ψυχαγωγίας, Διασκέδασης, αλλά και Επιμόρφωσης για μικρούς και μεγάλους!

Επίσης στο Inspot θα βρεις πολλά επιτραπέζια παιχνίδια, για να παίξεις με την παρέα σου!

Inspot, η μεγαλύτερη αλυσίδα e-gaming στην Ελλάδα!

Θα μας βρείτε στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 4, στο κέντρο της πόλης.


Τι είναι η εικονική πραγματικότητα

"Εικονική πραγματικότητα (αγγλικά: virtual reality ή VR) ονομάζεται η προσομοίωση ενός πραγματικού η φανταστικού περιβάλλοντος από έναν υπολογιστή.

Η τρέχουσα τεχνολογία VR χρησιμοποιεί συχνά ακουστικά εικονικής πραγματικότητας ή περιβάλλοντα πολλαπλών προβολών, μερικές φορές σε συνδυασμό με φυσικά περιβάλλοντα ή σκηνικά, για τη δημιουργία εικόνων, ήχων και άλλων αισθήσεων που προσομοιώνουν τη φυσική παρουσία ενός χρήστη σε ένα εικονικό ή φανταστικό περιβάλλον. Ένα άτομο που χρησιμοποιεί εξοπλισμό εικονικής πραγματικότητας είναι σε θέση να «κοιτάξει γύρω» τον τεχνητό κόσμο, να κινηθεί γύρω του και να αλληλεπιδράσει με εικονικά χαρακτηριστικά ή αντικείμενα. Το σετ μικροφώνου-ακουστικού είναι τοποθετημένο σε μια οθόνη που έχει τοποθετηθεί σε κεφαλή με μικρή οθόνη στο μπροστινό μέρος των ματιών, αλλά μπορεί να δημιουργηθεί με πολλές μεγάλες οθόνες.

Τα συστήματα VR που είναι γνωστό ότι μεταδίδουν κραδασμούς και άλλες αισθήσεις στον χρήστη μέσω ελεγκτή παιχνιδιών ή άλλων συσκευών είναι γνωστά ως απτικά συστήματα. Αυτή η απτική πληροφορία είναι γενικά γνωστή ως ανατροφοδότηση δύναμης σε εφαρμογές ιατρικής, βιντεοπαιχνιδιών και στρατιωτικής εκπαίδευσης".


 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.