Διαφορα - To know us better

Γιατί αξίζει να επιλέξετε το Deree για σπουδές!

Το Deree πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση στην Τρίπολη, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, Εθνικής Αντιστάσεως και Παπαρρηγοπούλου, στις 6 το απόγευμα.

Ελλάδα ή εξωτερικό; Πανελλήνιες εξετάσεις ή ιδιωτικές σχολές; Πριν αποφασίσετε, αξίζει να ανακαλύψετε όλα όσα προσφέρει το Deree – The American College of Greece, ένας οργανισμός με ιστορία 144 χρόνων, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε πόλο διεθνών σπουδών στην καρδιά της Ελλάδας.

Συγκεντρώσαμε τους κυριότερους λόγους για τους οποίους το Deree αποτελεί κορυφαία πρόταση σπουδών και σας τους παρουσιάζουμε:

1. Τα 28 σύγχρονα bachelor προγράμματα σε τομείς Business, αλλά και σε κλάδους όπως η Ψυχολογία, οι Βιοϊατρικές Επιστήμες, οι Παραστατικές και Εικαστικές Τέχνες, η Επικοινωνία, τα Χρηματοοικονομικά, οι Επιστήμες Υπολογιστών. Όλα τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί ώστε να συνδυάζουν γνώσεις και πρακτικές εφαρμογές, ενώ πρόκειται για ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση στην παγκόσμια αγορά εργασίας.

2. Το αμερικανικό εκπαιδευτικό σύστημα που προσφέρει γνώση αλλά και soft skills. H καθοδήγηση από τους καθηγητές, τα ατομικά και ομαδικά projects και το πλήθος εξωακαδημαϊκών δραστηριοτήτων εφοδιάζουν τους σπουδαστές με κριτική σκέψη και ικανότητες που τους βοηθούν να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους και να χαράξουν τη δική τους επαγγελματική και προσωπική πορεία.

3. Οι μοναδικές επαγγελματικές ευκαιρίες. Οι φοιτητές μπορούν να κάνουν πρακτική άσκηση σε κορυφαίες εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό, να βρουν part-time απασχόληση σε γραφεία του Κολεγίου, αλλά και να λάβουν διαρκή υποστήριξη από συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού.

4. Το διεθνές περιβάλλον σπουδών σε ένα υπερσύγχρονο campus που φιλοξενεί περισσότερους από 3.500 σπουδαστές από 72 χώρες. 

5. Το πρόγραμμα Study Abroad, που δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα σε όλο τον κόσμο –συχνά με υποτροφία– σε περισσότερα από 55 κορυφαία συνεργαζόμενα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και στην Ασία.

6. Για το πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών που δίνει σε σπουδαστές ΑΕΙ/ΑΤΕΙ τη δυνατότητα να φοιτήσουν παράλληλα στο Deree, να συνδυάσουν γνωστικά πεδία και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους προσφέρονται. Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υποτροφίες δίνονται επίσης σε αριστούχους φοιτητές ΑΕΙ και ΑΤΕΙ για να αποκτήσουν ένα minor, δηλαδή μία υποειδίκευση από τις 49 που προσφέρονται στο Deree.

7. Για το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης και υποτροφιών, συνολικού ύψους 4,7 ευρώ, ανάμεσά τους και υποτροφίες για νέους με καταγωγή από την Αρκαδία και την ευρύτερη περιοχή. 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Το Deree πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση στην Τρίπολη, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, Εθνικής Αντιστάσεως και Παπαρρηγοπούλου, στις 6 το απόγευμα.

Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με εκπροσώπους, φοιτητές και αποφοίτους και να ενημερωθείτε για όλα όσα αναδεικνύουν το Deree σε κορυφαία επιλογή σπουδών! 

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.