ΤΡΙΠΟΛΗ: Ο καιρος

Συνεχίζεται ο καύσωνας τις επόμενες ημέρες

Ειδικότερα, τη Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019, αναμένεται να επικρατήσουν υψηλές θερμοκρασίες και ισχυροί άνεμοι στη χώρα.

Στην Πελοπόννησο, η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 23 και 40 βαθμών κελσίου, με τα Δυτικά Ηπειρωτικά να υφίστανται την υψηλότερη. Η διατήρηση των ισχυρών ανέμων, κυρίως στο Αιγαίο όπου αναμένεται να φθάσουν και τα 8 μποφόρ, καθιστά βεβαία την συνέχιση της λήψης εκτάκτων μέτρων για την πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών.

Συνεπώς, θα διατηρηθεί και η απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση και άλση, καθώς και η συνεχής ενημέρωση των πολιτών μέσω της γραμματείας πολιτικής προστασίας για τα μέτρα πρόληψης σχετικά με τις πυρκαγιές αλλά και την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων-ειδικά σε περιοχές με αυξημένη την αίσθηση "δυσφορίας".

 

Σύμφωνα με το χάρτη της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, η Αρκαδία θα βρίσκεται και αύριο στην κατηγορία "4", με πολύ υψηλή επικινδυνότητα όσον αφορά την πρόκληση πυρκαγιών.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.