ΤΡΙΠΟΛΗ: Ο καιρος

Τρίπολη: Ο καιρός σήμερα, 22 Μαρτίου

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Με το θερμόμετρο να θυμίζει... 22 Ιανουαρίου!

Τι κι αν ξημέρωσε η δεύτερη, ημερολογιακά, ημέρα της άνοιξης, ο χειμώνας εξακολουθεί να δοκιμάζει τις αντοχές μας αν και βρισκόμαστε λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα από το να αποχαιρετήσουμε τον Μάρτιο!

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και σήμερα νιφάδες χιονιού αναμένεται να κάνουν την εμφανισή τους στην Τρίπολη με το κρύο να είναι κάτι περισσότερο από τσουχτερό.

Ιδιαίτερα το πρωί και το βράδυ ο υδράργυρος θα κινηθεί σε τιμές κάτω του μηδενός, ενώ στις πιο ζεστές ώρες της ημέρας δεν πρόκειται να ξεπεράσει τους 5-6 βαθμούς Κελσίου. 

Οι άνεμοι θα πνέουν σχετικά ενισχυμένοι, 3-4 μποφόρ, με κατεύθυνση βορειοανατολική, γεγονός που θα ευνοεί το κρύο, ενώ σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.