ΤΡΙΠΟΛΗ: Ο καιρος

Τρίπολη: Ο καιρός σήμερα, 9 Φεβρουαρίου

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Συννεφιά κι ενδεχόμενο εμφάνισης νιφάδων χιονιού, μετά το μεσημέρι. Παγωνιά και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Αστατος καιρός αναμένεται σήμερα στην Τρίπολη με την κακοκαιρία "Μπάρμπαρα" να είναι σε αποδρομή, αλλά ακόμη και τώρα να μην μας επιτρέπει να ηρεμήσουμε.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για σήμερα, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 τα πυκνά σύννεφα θα μας συντροφεύει σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται κάποιες ψυχρές αέριες μάζες που επισκέπτονται τα... μέρη μας μετά το μεσημέρι να έχουν ως αποτέλεσμα να ξαναδούμε νιφάδες χιονιού που όμως δεν πρόκειται να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Αυτό που και σήμερα αναμένεται να είναι έντονο και τσουχτερό είναι το κρύο, ιδιαίτερα νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ. Οσον αφορά τη θερμοκρασία, σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. θα κυμανθεί από -4 ως 3 βαθμούς Κελσίου. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.