Διαγωνισμοι

Διπλές προσκλήσεις για τους "Εκείνος + Εκείνος" - ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Κερδίστε δύο διπλές προσκλήσεις για την live εμφάνιση των "Εκείνος + Εκείνος" στη μουσική σκηνή της Τρίπολης "Φωλιά του ΚούΚου" την Τετάρτη 21/12!

 

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ: 

Στούγιου Ελένη

Ρόκκας Νίκος

 

Οι "Εκείνος + Εκείνος" έρχονται στη "Φωλιά του ΚούΚου" και ο "Αρκαδία 93.8" έχει εξασφαλίσει για εσάς δύο διπλές προσκλήσεις!

 

Οι "Εκείνος + Εκείνος" είναι μαζί από το 1988. Το όνομα τους έχει συνδεθεί με κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων δέκα χρόνων ("Μετανιώνω", "Τα λόγια κομμάτια", "Χειμωνιάτικα μπαρ" κ.λ.π), ενώ έχουν συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο σπουδαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως η Ελένη Βιτάλη, η Καϊτη Γκρέυ, ο Χρήστος Δάντης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Αντώνης Ρέμος, ο Νότης Σφακιανάκης και πρόσφατα η Χάρις Αλεξίου.

 

Ο Νίκος Καλλίνης στο τραγούδι και την κιθάρα και ο Κώστας Λογοθετίδης στα πλήκτρα. Μαζί τους θα βρίσκεται ο Δημήτρης Αιγινήτης.

 

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και γίνετε εσείς οι νικητές!

 

Τρόποι συμμετοχής:

 

- sms από κινητό: 938 (κενό) ΦΩΛΙΑ (κενό) Ονοματεπώνυμο και αποστολή στο 54330 (χρέωση 0,61 ευρώ με Φ.Π.Α.)

 

- μήνυμα inbox στο προφίλ μας στο Facebook (Radio Arcadia 93.8): ΦΩΛΙΑ (κενό) Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας

 

 Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21/12 λίγο πριν τη 1 μ.μ. στην εκπομπή "Πάνω Στην Ώρα".

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.