Διαγωνισμοι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: "Στην Αρκαδία μια φορά"... για 4 τυχερούς! - ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης και ο Αρκαδία 93.8 σάς προσφέρουν 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Στην Αρκαδία μια φορά..."! 

 

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ:

- Μαρίνα Γεωργοπούλου

- Φρέντζος Ματθαίος

__________________________________________________________________

Τρόποι συμμετοχής:

- sms: 938 (κενό) ΘΕΑΤΡΟ (κενό) Ονοματεπώνυμο και αποστολή στο 54330 (χρέωση 0,62 ευρώ με Φ.Π.Α.)

- μήνυμα inbox στο προφίλ μας στο facebook (Radio Arcadia 93.8): ΘΕΑΤΡΟ (κενό) Ονοματεπώνυμο (κενό) Τηλέφωνο επικοινωνίας

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23/11 λίγο πριν τις 11 π.μ. στην εκπομπή "Πάνω Στην Ώρα".

 

Λίγα λόγια για την παράσταση:

 

"Σας πληροφορούμε ότι η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης θα παρουσιάσει στα Εντευκτήριά της, στην οδό Φιλελλήνων 8, το σατιρικό έργο Στην Αρκαδία "μια φορά…", όπου "σκαλίζονται" εκείνες οι πτυχές τού παρελθόντος τής Αρκαδίας, που θα μπορούσαν να προσελκύσουν τουρίστες, με απώτερο στόχο -τι άλλο;- το οικονομικό όφελος. 

 

(Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι, όσοι προσέλθουν στην παράσταση με την ελπίδα πως θα ακούσουν μια εμβριθή οικονομική ανάλυση των δεδομένων, θα διαψευσθούν πλήρως!)

 

Ημέρες παραστάσεων: από 21 Νοεμβρίου μέχρι 6 Δεκεμβρίου (εκτός της 3ης Δεκεμβρίου).

Ώρα έναρξης: 9 μ.μ.

 

Θερμή παράκληση, λόγω της στενότητας του χώρου των εντευκτηρίων μας, η κράτηση θέσεων να γίνεται έγκαιρα. 

 

Κρατήσεις θέσεων από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι το τέλος των παραστάσεων κατά τις ώρες 7-9 μ.μ.  στα εντευκτήριά μας, ή στο τηλέφωνο της Ομάδας 2710-222769."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.