Διαγωνισμοι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 3 διπλές προσκλήσεις για τον Βασίλη! - ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Τρεις τυχεροί ακροατές κερδίζουν τρεις διπλές προσκλήσεις για μία μοναδική συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Λεβίδι Αρκαδίας.

Οι νικητές:

- Γιαννοπούλου Ειρήνη

- Φωτόπουλος Παντελής

- Ραδαίου Κική

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου σε μια μοναδική συναυλία στο Λεβίδι Αρκαδίας τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018, από τον Σύλλογο Σωματικής Αγωγής "Ορχομενός Λεβιδίου".

Ο διαχρονικός και πολυαγαπημένος rock καλλιτέχνης κλείνει 45 χρόνια μουσικής παρουσίας κι έρχεται με μία εκρηκτική συναυλία να μας φωνάξει: "Κράτα ρε φίλε γερά!"

 

Σημεία προπώλησης: 

Λεβίδι: "Λιθος" - "Αγορά" και "Mr jay’s" καφέ

Τρίπολη: Μusic Center και στο Star Store.

Ώρα προσέλευσης: 20:00. Ώρα έναρξης: 21:30.

 

Διοργάνωση: Σύλλογος Σωματικής Αγωγής Ορχομενός Λεβιδίου

Με την υποστήριξη του Φιλοτεχνικού Συλλόγου Λεβιδίου

 

Ο τρόπος συμμετοχής απλός!

1. στείλτε sms από κινητό τηλέφωνο μήνυμα γράφοντας 938 (κενό) τη λέξη ΒΑΣΙΛΗΣ και ονοματεπώνυμο, στο 54330 (χρέωση 0,62 με το ΦΠΑ) ή

2. μπείτε στο γκρουπ του σταθμού στο facebook (Radio Arcadia 93.8) και στείλτε inbox τη λέξη ΒΑΣΙΛΗΣ, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας! 

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Αυγούστου, λίγο πριν τις 10 το πρωί, στην εκπομπή "Πάνω Στην Ώρα" με τη Δέσποινα Παπαδάτου.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.